20 augusti.

Publicerat: 2007-08-20 Kl: 22:15:50 | I kategori: Allmänt




Det betyder med andra ord barnbidrag. Brukar alltid handla lite kläder till W denna dag, men nu är det fan fullt i garderoben så nu fåre vara denna månad =) Han har så det räcker & blir över..

Idag har jag varit ledig, så först klev vi upp. W åt frukost & jag städade & diskade. Sen käkade W lunch & jag frukost.. Är inte så pigg på & äta 8 på morronen.. hehe :) Sen kom mamma med nytvättade kläder, gött! Finns ju fan aldrig nån tid :S MEN nu åker dom ju till bulgarien i två veckor så då kan jag tvätta hemma hos hon. Kommer dock att ha hundarna, alla som vill gå en prommis är välkommen hit =) tack! haha. Men iaf, så åkte vi ner på stan. Jag hämtade daniels jacka hos skrädaren & lämna in mina fonarina(?) jeans... sen mötte jag eva så gick vi & fika :) Mysigt, saknat dig JÄTTE mycket när du har varit borta. Inte setts på 1 år!! =/ men nu är hon tillbaka några månader =)

Efter vi fikat, gick jag till taurus där emma satt. Nervös & genomsvettig var jag! Fast det var HON som skulle tatuera sig.. hah! Men damn va snyggt det vart & vad duktig hon var =) Själv ska jag boka tid till veckan.. ingen får veta vad jag ska göra =) hemlis! Kanske tatujera blygen?;) hahhahaha. emma vettu! Efter tattisen gick vi in en sväng till stan, käka donken (försöker desperat gå uppppppp mnst 10 kilo). Men måste börja äta regelbundet, det här funkar fan inte...ush!

Tog bussen hem efter alla bravader på stan. Eller till kvantum & handlade middag åt W. Den fick han äta ute i solen, mysigt =) Gick hem till mamma & sa hejdå.. ingen var väl intresserad av att säga hej då till mig men till W, haha :) Hoppas vi får fina presenter.. jag med!!! Inte bara till W & D, mamam har ju en tendens & köpa massa saker till Danne men inte mig.. huvva säger bara jag!

Vissa personer är väldigt efterhängsna.. snälla ta avstånd. Jag orkar inte med folk 24/7...

Nu ska jag gå & knoppa alldeles strax. Jag & W har haft det mysigt ikväll =) Han har badat & jag har massera han & fikat & så =) Sen somnade han som en stock. Nu ska jag & daniel se på håriga kvinnor =) yes! haha.

Jag älskar er daniel & william obeskrivligt mycket.

BTW! Wiliam har fått jääätte söta foppa tofflor av mamma när dom var på selånger. Har sökt men aldrig hittat så småa!! Bara lite större än ett cigg paket, as sött!!! :D


william öppnar sitt första paket som han fick av patte =) Sen små tofflorna.. sött va?=D


Kommentarer
Postat av: Nudel

Åååh, dom där foppatofflorna är så söta till småbarnen. Oscar fick oxå ett par sånna i början av sommarn då swärfar vart utomlands men dom var för små =/
.
Hoppas du lyckas gå upp mer i vikt. Inge kul alls att vara smal. Vi kan tävla ;)

2007-08-21 @ 12:24:14
Postat av: nikita

nej de är ju john å malin som har Edvin som vi umgås med bara i princip.
Så visst kan vi bli bästisar =)
inredarna är jag och Daniel vettu =)
Fast är väl daniel som är den mest händiga av oss två :P men karlar ska ju vara de , ha ha

2007-08-21 @ 12:49:24
URL: http://nikital.blogg.se
Postat av: Annelis

daaammn, han fick Foppatofflor, feeettt skööna ! ;) sånna har jag mee hehehe

2007-08-22 @ 00:57:28
URL: http://deltoro.blogg.se
Postat av: amanda

haha, dom är så jävla söta :D

2007-08-28 @ 19:30:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0