söndag.

Publicerat: 2007-08-26 Kl: 17:01:28 | I kategori: Allmänt




Nu sitter jag här medans william vilar. Har jobbat förmiddagen sen var jag ute på en promenad med hundarna, william & emma.. Sen hamnade jag här.. ska snart städa lite medans ongen sover =)) Emma fick iaf en överraskning när hon & william vaknade förut.. Jävla äckelhundar! Fattar inte vad dom håller på med. Dom gör AAAAAAAAAAAALDRIG inne, aldrig nånsing, men nuuuu när dom bor här tror dom att dom kan bete sig hur dom vill. Men det kan dom fetglömma, haha. Dom saknar nog mamma.. & dom är jätte dålig i magen, men det går väl över hoppas jag, det är ju synd om dom!

Igår morse råkade jag lämna tallriken för nära vilden, gick för att hämta telefonen & kom tillbaka då såg det ut som ett bombnerslag på bordet, haha söte!

Har inte mycket & skriva idag, men i veckan, förmodligen onsdag så ska jag & vilma på roadtripp till härnösand.. Haha, gå på dollarstore m.m. Undra hur det slutar... haha =) Men det ska bli kul! Undra bara vad jag gör med hundarna, om dom ska med eller om dom får vara hos titti =) Det återstår att se! uppdaterar kanske mer sen..

image92

Kommentarer
Postat av: nikita

haha William tar sina chanser då du är borta =)
Dollarstore ska jag på imorn :D

2007-08-26 @ 18:50:06
URL: http://nikital.blogg.se
Postat av: Nudel

HA HA! vilket kletmonster, Han såg ut att gilla det ordentligt "kan själv" ;)

2007-08-27 @ 02:00:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0