blää..

Publicerat: 2007-09-03 Kl: 22:02:59 | I kategori: Allmänt




Det känns så meningslöst att skriva när man inte skrivit på flera dar... Sen skjuter man upp det mer & mer... =(

Har iaf varit med linuz 2 dagar. Gjort chokladbollar & pratat en himla massa & bara umgåtts :) Skönt att han är hemma igen!! Ville att han skulle vara med mig igår men det ville han inte =( buä! Men det kommer fler dar :D

Imorron ska jag ner på en sak med emma på morronen. Sen vid 3 ska jag på VC på centrum på mamma träff, för förtidigt födda =) Ska bli kul & se om det är nån där som man va med på sjukhuset...

TRÖTT SOM ETT AS, & börjar bli sjuk! William är fortfarande frisk... ett under tycker jag, men peppar peppar, ta i trä! Hoppas det fortsätter så!

Kommentarer
Postat av: Nudel

Oj va skojj! Jag vill oxå på mammaträff för de med för tidigt födda.. Hur får man reda på då sånt är? Står de lappar på BVC eller så (vi går ju inte dit numer)? Jag har aldrig sett en sån träff man kan gå på. Skulle vara roligt att träffa de med barn som oxå är för tidigt födda. "Jämföra" sina barn och så =p Kul att se dom då de är i Oscars ålder menar jag.
.
Tror aldrig jag fått reda på vilken vecka William föddes i. Vet att jag läst om vikt och så men inte vecka. Så vilken vecka föddes han i?
.
Hoppas du uppdaterar om ditt besök på träffen imorgon =]

2007-09-04 @ 00:35:54
URL: http://nudlan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0