kommentar

Publicerat: 2008-12-16 Kl: 21:28:42 | I kategori: Allmänt


Fick en kommentar igår av en "bekant".



"Jag har då allt uppfostrat min son men inte visar han någon speciell "supersmarhet" för det. Absolut inte under all trots. Tror inte att jag gör "mindre rätt" för det.

Alla barn är ju olika, de suger åt sig olika mycket. Det har inte alltid med föräldrarnas "läran" att göra men klart att du ska vara stolt och glad över din son (som faktiskt ÄR duktig, trots sin tidiga födsel) och känna att er uppfostran är "den bästa" för honom =)"


Jag vill ju visa denna för min mening var inte att klandra ner på någon ifall det lät så!! Alla uppfattar saker olika. Vi har haft den turen att få en sån smart/lyhörd och stark son! Men jag vet oxå att beslut som kan verkar små för dig, sätter sina spår. Så jag försöker tänka på allt jag säger och gör. Därmed sluta röka!




Kommentarer
Postat av: -C-

Hmm, kom inte den första texten som jag skrev med? Jag missförstod dig inte utan tolkade det ju bra =)



Ville bara nämna det att barn suger åt sig olika så att dem med "mindre begåvade" eller "sena" barn inte behöver vara sämre på att uppfostra eller göra fel för det.



Du skrev ju "..det bevisar att vi verkligen KAN uppfostra vår son". Man KAN uppfostra även om det inte ger något vidare resultat (pga anledning) oxå. Det var så jag menade =)



Det var alltså bara min petnoghet som dök upp. Men som sagt läste jag även sista meningen och den visade ju att du menar väl i det du skriver.



Förstår dock inte riktigt vad du menar med: "jag vet oxå att beslut som kan verkar små för dig, sätter sina spår.." =)

2008-12-17 @ 00:51:45
URL: http://-c-.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0