ler

Publicerat: 2008-12-01 Kl: 22:21:31 | I kategori: Allmänt



Jag tänkte skriva några saker, mest för min egen del =) Lite små saker William har gjort senaste tiden. Igår när vi var och fikade så tog Eva fram plånboken, då tar William den av henne. Han öppnar den och tar fram pengar. Han har alltså tittat på mig några ggr och lärt sig hur man betalar. Nu när vi låg o skulle natta han så ligger han och verkligen smeker mig på ryggen, klappar mig o säger "bra mamma. Fin mamma, fin pappa" Och ibland säger han andra namn, det beror helt på vilka han har träffat dom senaste dagarna. Som träffar vi Nadia eller Eva så pratar han om dom i 2-3 dagar. Dom är med i allt, hela tiden :p Sen slutar han. Så fort han kommer till vårat jobb vet han att antingen jag, emma eller nadia jobbar. Varje gång han är där frågar han efter Nadia eller Emma. Vi älskar William över allt annat. Lite mer skryt(med tanke på att alla andra bjuder så mycket på det). Idag träffade jag en till förälder som frågade hur gammal William jag och jag svarade så klart nyss fyllda två, även att han var 3 månder för tidigt född för det räknas med ungefär tills dom börjar skolan. "Oj, jag trodde att han var minst 3. Han är så duktig på att prata o göra sig förstådd" sa hon. Det låter oftast likadant och man kan inte annat än att le o känna sig såå stolt.



Vi kan börja med att berätta, dom senaste dagarna har jag varit som förbytt till en jätte känslig från ingenstans? Eller av flera olika anledningar? En ny människa . Jag är så lycklig, glad, positiv,trevlig så glad för mina vänners skull etc etc. Livet leker!!! Allt är ljust, inga stora bekymmer. Men jag vill så gärna att mina närmaste ska förstå vad jag känner men det är klart man gör, man kan ju aldrig riktigt till 100% förstå. OM man inte har gått igenom det själv. Nog om det, härligt är det iaf!! jag njuter



hahaha till nånting helt annat, jobbbet :p Jonas var så jäkla rolig idag, jag har verkligen skrattat hela dagen. Två av gångerna minns jag mest. Vi pratar i headset hela tiden.

J- "Rökt done?"
E- "Neee,(förvånat) jag har aldrig ätit damm :S Undra hur det smakar? Jag har inte ens råkat ätit damm. Jag ska nog testa?" Jag pratade typ 1 minut.
J- "JAG SA HAR DU RÖKT KLART?"
hahaha

En till.Jag stog inne på toa och tvättade händerna..
E- "Jag har en finne på kinden, varför har du inte sagt något?? Den går ju inte att missa direkt! "
J-"Jag har inte sett den, det är inte så att jag glor folk i ansiktet när jag pratar med dom?!"
E- "Vart tittar du när du pratar med folk då? "
J- "Varför ska jag kolla på dom när dom är så jävla fula?"
hahahah ännu en gång.



Nu ska jag sätta mig och läsa bloggar som jag bara har skummat igenom dom senaste dagarna. För jag har haft besök varje dag :p Men nu ska jag läsa, uppifrån och ner som jag alltid gör. Tvärt emot alla andra.

På tal som det, Vilma är såå antiblogg så det är inte sant. Dom som tkr om att läsa bloggar gillar många o oviktiga detaljer (iaf jag älskar de), men vilma hatar sånt. Det enda hon gör är att titta på bilderna och går vidare till nån annan genom att klicka in på kommentarer :p vilmasötis hahah



gud vad sur jag är, jag har tappat bort usb grejen igen!! Hade den i handen 30 minuter innan, nu är den helt borta! jag vet inte vart, jag blir gaaaalen!! Det har lixom varit framme i tre-fyra dar?! aja jag ska söka ihjäl mig imorron!!!



Kommentarer
Postat av: Lina

fan va kul o höra när du är sådär positiv :)

2008-12-02 @ 22:25:20
URL: http://linepin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0