tröjan bak&fram

Publicerat: 2008-12-05 Kl: 08:54:47 | I kategori: Allmänt



Såg jag att jag hade nu men vad gör det, jag ska ju byta sen :) igår efter jobbet åkte jag & mamma iväg till Parken, hitta hur mycket som helst, men det fick räcka med 700:- två microfleece jackor till mig o danne, jocke köpte en med, hur varm & "luftig" som helst!! 2 par var fårylle sockar, dom behöver nog alla ;) oså 5 vanliga svarta  någor finare strumpor. Det fanns mängder med billiga märkeskläder & trevliga var killarna som jobbade där. Nu är det tyvärr slut.. alltså stängt annars hade jag åkt dit idag igen. Efter det åkte vi till Kenan, sötkillen har blivit nästan 7 månader, sötnosen.. Dom vart glad för kartongerna & jag sa att det skulle komma mer i flytten och hon vill ha så mycket hon kan få. Hon är smart alltså!
Jag hittade 10-15 plagg med priser.. roligt.. nej! Men dom flesta behöll jag så dom inte blir skitiga för då är det ju inte samma sak.  Appropå priser så skriver jag priser o hemsida sen när jag kommer hem ikväll.

Jobbar till klockan 7. Så daniel är hemma med William efter lunch, han har sista dagen på kursen. Och jag måste jobba, kort om folk. Så jag tror mamma kan passa William några timmar, var så längesen vi hade barnvakt nu. Men han är som sagt förkyld. Går han på dagis idag blir det värre, men what to do? Varför tar föräldrar dit sjuka barn??? Det känns som om William är pigg ska inte jag heller bry mig om dom andra barnen för föräldrarna är dum i h? Fast det blir ju dom som är lidanade :/

William httade jag inget åt men nu har jag tittat runt på julrean o hittar massor! han får julklappar för 2000-3000:- har jag bestämt, eller jag & danne :) det blir bra eftersom vi inte hinner någon jul, synd att jag börjar bli sugen nu :/ nästa år blir det dubbelt!!


"ojojojojojjjjj" William tappade pennan oden tar han inte upp själv, nedu.. absolut inte när det är Pippi! Larmklockan låg nyss på bordet bakom hans huvud och ringde på högsta volym men han hörde inget, han tittade inte ens på mig när jag kom, för det är ju Pippi! Han ska även få otecknade filmenrna i julklapp, då kommer han bli överlycklig. Det är så kul när dom man vet vad dom önskar sig för då blir dom riktigt glad! :) NU vill William att jag söker en boll åt han och han fortsätter titta på Pippi, bra deal? Nej nu ska jag städa o han ska lägga undan dosan.

Hittade sladden till bildena men som sagt, det var nånting mer som jag skulle skriva men det det får vänta. Emma hinner inte med :) hahah aja.. hörs snart för nu ska vi äta frukost.





Jag tävlar om ett presentkort värt 200:- hos Klkids
i Nikitas blogg. Var med och tävla du med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0