sumering

Publicerat: 2008-03-06 Kl: 21:37:09 | I kategori: Allmänt



Om det stavas så;) Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, man har ju inte det bästa minnet nu mera.
Fick iaf en ny lägenhet, en trea på 90 kvadrat hur stor o bra som helst :) Lite tom ännu, har inte orkat med tavlor o allt.. men det kommer :)

Varti på Magnus Betnér, vilken dåre. Han var så jävla bra :D "När det kommer en solglimt blir svenskar som en särklass på utflykt" hahaha.

Sen har jag börjat jobba o för William gick det jätte bra på dagis. Men han vart sjuk i fredags, fick svårt o andas i söndags så vi låg inne tills måndag eftermiddag då dom ansåg att jag kunde ta hand om han lika bra hemma. Så nu har han lättare o andas men åkte på magsjuka imorse men han fick behålla gröten ikväll iaf och har somnat nu så vi får se hur det går inatt :) Han åt ju välling förut o spydde som en fontän, stackars mammas. Ska se hur han mår på söndagkväll o se om det blir dagis, han tkr verkligen om dagis (just nu iaf men det kan ju ändras).

Tvättmaskinen har gått sönder så här lägligt.. bajs o spykläderna får ligga i en påse. Men dom kommer faktiskt imorron med en ny =)


Sen är det väl mindre roligare saker som har hänt som jag inte vill skriva om här, men det kanske är det bästa.. vilket jag inte känner/tycker just nu.. Men det ordnar sig alltid även fast man känner sig helt lost just för tillfället..


Har saknat lite o skriva blogg men man blir som besatt av andras så på ett sätt har det varit bra, men man blir lite rastlös på kvällarna..

Jag har oxå lite småsugen på o flytta, till typ gbg.. har spanat runt lite o får se vart tiden tar en ;) Skulle vara roligt o börja om på nytt på något vänster men samtidigt jobbig o lämna allt.. Jag uppdaterar min lilla idé ;D


Kommentarer
Postat av: zofie

Men vart har du börjat jobbat :D?

2008-03-07 @ 13:13:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0