Det här med pottan..

Publicerat: 2009-08-11 Kl: 21:06:56 | I kategori: Allmänt


Jag brukar små läsa Alex Shulmans blogg ibland, han är duktig på att skriva och är rolig =) Men hur som helst, han skriver nånting om något blöjpaket att ungen på bilden är sju,men är egentligen 2-3. Vilket han såklart vet om men skapar debatt. I kommentars fältet finns det flera st som tycker att det ser befängt ut med barn som har blöja när dom är tre, dom ska minsann vara blöjfri när dom är 1-2. Och allt ligger i föräldrarnas intresse!? Jag ville hoppa in i skärmen o skrika på den dumma f*n som skrev så. Och det var även sarkastiskt "haha lata föräldrar finns det många av, ungar vill väl inte gå med bajs i rumpan" och menade på att det inte fanns några undantag om inte barnet hade någon sjukdom.

Hur som helst vart jag så upprörd så jag ska slänga pottan o riva upp toa stolen sen ska vi sätta oss på golvet hädanefter!! Ne kanske inte så illa. Men om man mutar, och leker o tjatar o gör lixom allt man kommer på men ändå så ska William INTE kissa nånstans förutom i blöjan, det beror väl inte på att VI inte är engagerade?

Ne det är sånna där jag-vet-bäst-om-alla-barn-40bast- mamma som sitter bakom datorn och lämnar ingen mail adress så man får svara den ........  jag blir irriterad så fort jag tänker på dom dära kommentarerna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0