Habliteringen

Publicerat: 2009-12-12 Kl: 20:13:52 | I kategori: Allmänt


Hade glömt berättat att vi var på habliteringen i torsdags, hur kunde jag glömma de?=) Det var det första av dom kommande miljonbesöken så hon visade oss runt o William var helt galen i alla saker som fanns där o allt fin o titta på :) Egentligen skulle vi bara prata o kolla runt men hon kände lite på Williams leder i benen o gav lite träningstips. Det blir en riktig utredning i januari, då han skulle få bada i poolen oxå som hon lovade. Då såklart i träningssyfte men jag längtar redan, 33 grader =) hehe. Han fick med sig en "bock" hem, lite för att träna balansen o så. Det fanns mer saker han kunde få låna hem som dom ska visa i januari. Det var ett bra besök för när vi skulle gå efter en timma ungefär så vart han ledsen, han skulle inte gå hem han skulle stanna kvar o leka. Så det känns bra att han fick en positiv bild av det.

Som det ser ut nu, som hon trodde men det är ju läkare o ortoped mm som ska vara med och ta beslutet. Men då kommer han få bootoxsprutor för att kunna träna musklerna som aldrig annars slappnar av. Man ska alltså under tre månader kunna träna musklerna fram i smalbenet så han inte börjar gå mer o mer på tårna. Botoxsprutan fungerar ungefär som om den "stänger av" musklerna bak i benen.(det är gift som sprutas in) Hon förklarade så mycket o det var svårt att lägga allt på minnet men det lät jätte bra. Han ska även få sova med nattskena så foten håller sig rak, vet ej under hur lång tid eller hur det kommer gå men det är bara för att inte hälsenan ska bli kortare.

Puuh mycket läsning men det är kul att ha kvar o gå tillbaka o läsa sen när man kommit in i allt det hära =) Bara det blir bra för William så blir det bra för oss. Jag är som sagt fruktansvärt tacksam över att denna CPskada är så pass liten. Med tanke på hans ankomst, tiden före och efter var detta det minsta som kunde hända. Gud vet hur det kunde ha gått..



"bocken" går att använda på lite olika sätt ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0