Kallt ute?

Publicerat: 2009-12-17 Kl: 18:54:12 | I kategori: Graviditet 2


Bäst ni klagar nu då;) Ne skämtosido men jag är så trött på allt gnäller som kommer från alla håll. Det är sämst att det inte är någon snö, men sen får ni snö då är det för kallt o alltid är det nånting! sluta upp med det

Nu har vi precis ätit middag jag o min man(william) ,det vart köttbullar o makanoer. Nu ser han på disneykanalen o jag smälter maten. Danne ringde förut o har skickat massa mess, hoppas det regnar är det enda jag tänker. Frågar inte ens om vädret för jag blir avis, men vet att dom har typ 30 fucking grader. Han kommer vara såå snygg när han kommer hem o är solbränd :)

Emma har kommit hem från västerås, känns som hon varit borta två veckor fast det bara var några dagar :p men ändå lixom!

Snart kommer Vilma o Madde oxå =) Så jag ska städa upp lite nu innan dom kommer.


Tiden springer iväg, tyckte vi nyss gick in i vecka 25 o om tre dagar är vi inne i vecka 26 :) Oron har släppt vilket är skönt! Det går ju inte att förklara vad man bär för oro när man fått ett barn så pass tidigt för någon annan.


Kommentarer
Postat av: Carro - mamma till Noel

Mhm, håller med dig.. alltid en massa jävla gnäll från folk. antingen är det för varmt för kallt, för lagomt osv. alla somrar är "en dålig sommar" och det enda dom minns är regnet..menmen.. Du har en otroligt söt son iaf, fast det vet du ju såklart redan ;b lycka till med resten av graviditeten!: )

2009-12-17 @ 19:01:37
URL: http://intox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0