Söt grodan mammas ('v')

Publicerat: 2009-01-19 Kl: 23:27:21 | I kategori: Allmänt


Satt och tittade igenom W´s bebis kläder, bara en kartong men det var några av hans favorit kläder :D Huuua, tänk att han har varit så liten?? Strl 40 var alldeles föör stor för han när han började ha kläder, på julafton =) Också den liiiiillla nappen han hade som är ungefär lite stor som hans öga nu, hehe =) Mysigt!



1, Han tyckte att det var dags att klippa naglarna mitt i allt =)
2, Varva popcorn med lite banan.

3, Jag frågade om han kunde lipa och han kunde inte bli mindre intresserad av mig än han var då. Han verkligen tittade förbi mig för jag satt i vägen, det var ju...... PIPPI på tvn :p

4, Han hade jätte roligt på barnenshus trots att det inte fanns en enda pippifilm att köpa :( Men han satt och ropa hejdå och bad mamma flytta på sig så han inte skulle köra över henne. Han är så söt och rolig så hjärtat smälter. Speciellt när det kommer en bil som låter mycket eller en stor bil så sätter han händerna för munnen och säger "rätt, william rätt"(läs: rädd) gullungen våran!!

5, Här är någon som vet hur man softar på IKEA =) Han satt avslappnat och trumma med fingrarna. Han charmar verkligen alla!! Varenda person vi gick förbi log eller sa någonting =) Som vanligt då, han säger nästan alltid HEJ till folk som går förbi.

Kommentarer
Postat av: Frida

hehe jag tänkte på det. Har din blogg bland favoriterna, men hade missat hela Födelsedags-grejen. Så jag antog att det skulle värma lite :o)

2009-01-19 @ 23:48:52
URL: http://fridelixen.blogg.se/
Postat av: amanda

ja, det blir bra:) kan inte:S berättar på söndag.. låååång historia!

2009-01-20 @ 15:55:43
URL: http://amandabergklint.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0