Kuben badet idag!

Publicerat: 2009-06-26 Kl: 20:23:46 | I kategori: Allmänt


Skulle egentligen jobba men sen vart det ändrade planer :) Så jag, danne och mamma åkte till kuben badet. Ibland måste man få en dag ledigt, det är sällsynt med sånna dagar. Ryssen kom oxå, störig som vanligt ;) haha.
Jag trodde inte att jag hade fått nån färg eller skulle få, men ack det ångrar jag nu. För jag har bränt mig som värsta barnet, men what to do. Om två dagar är jag brun :p

Sebbe är hos oss över helgen, vi kommer med andra ord har fullt upp. Men det kommer bli roligt =) Vi har lagt dom två nu, i olika sovrum annars lär dom aldrig somna. Själv är jag slut i skallen efter idag.

Vi sprang en sväng på stan och köpte ben skydd till William och en ny boll. Även en sån där bad dress, han kanske är lite gammal för en sån men han sitter inte still nånting när vi är och badar så det är lika bra att skydda huden. Jag skulle själv behöva en sån ;)

Nu ska jag slänga mig på soffan och vänta på att dom två små somnar.. tror William är nära sömn men sebbe har lite svårare att somna. Men det kommer han göra till slut han oxå=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0