Måndag

Publicerat: 2009-10-19 Kl: 20:34:41 | I kategori: Allmänt


Vilket innebär en ny vecka för bebis :) Vecka 18 med andra ord! Har dock gått ner två kilo den senaste veckan o magen har blivit mindre inbillar jag mig:p Har varit lite orolig för jag har inte känt nånting på en vecka typ men har ju bara legat i soffan så nu idag när jag har jobbat lite så känner jag mer :) Den 27 är det ultraljud, det är blandade känslor. Så klart spännande samtidigt väldigt rädd att nånting ska vara fel :/

William hjärtat tog spruta idag. Han var jätte duktig! Han började grina men jag tror mest det var för att han var så nervös innan gullungen :) Och han vet att han ska ta en till om tre veckor, han säger "Ja!" o ler men vi får se hur det går när vi väl står där på sjukhuset om tre veckor:p Men han är så förståndig så det tror jag går bra :)

William sov hos syrran inatt. För han var där idag ist för dagis för jag ville att han skulle vara pigg o inte hosta tills ikväll när det var dags för sprutan :) Det jag vill komma fram till att det är sån skillnad när han inte är hemma. När han inte är hemma har jag städig ångest(en mild men tryckande sådan) men när han är hemma infinner det sig ett sånt lugn i mig, det är svårt att förklara men jaa :p Skönt att han är hemma inatt o imorron, sen ska han vara borta tors-sön ='( Han ska till sthlm med syrran o Jens men han ser framemot det jätte mycket så det kommer nog bli skönt med en "mini-semester" o jag får vila i helgen. Fast jag ska jobba iof..


Kommentarer
Postat av: erika

Måste säga att din lilla William är ett riktigt charmtroll!! Han vaknade och sa nöjt "William älska Stockholm" i lördagsmorgon! Riktig gullunge det där, förstår att du får klump i magen när han är borta!

2009-10-26 @ 17:08:20
URL: http://eraa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0