Tisdagkväll

Publicerat: 2009-09-22 Kl: 21:45:22 | I kategori: Allmänt


Gud idag har jag varit frukstansvääääääääääärt trött! Vaknade imorse av att en jätte bebis på 15 kilo låg och låtsades sova på mig och det var tungt! Haha han är så söt han har så mycket för sig min lilla kille. Han brukar vakna o lalla runt o lägga sig i sängen o sjunga, pussa på mig o prata med mig men låter mig alltid sova lite längre. Man sover ju aldrig djupt, jag hör ju vad han gör hela tiden men han är oftast snäll på morronen =) Nu i efter maten vid sju var så jag så slut o det såg han ju så han sa "mamma vila en stund, passar tvn ja" haha sötnosen min!

Efter William hade sovit middag kom Alexandra och Jonathan och hämtade W på dagis. Och vilken höjdare! När jag kom efter jobbet mötte jag Jonte o William i dörren o han sa "Mamma kom in!" han bjöd lixom in mig ;p Satt och pratade med Alex o gulla lite med Lucas som blir ett i oktober! Gud tiden går så fort! Medans grabbarna sprang runt runt o tjoade =)

Nu ska jag ladda ner I ditt ansikte med Magnus. Sen lägga mig och somna till det :) Har så svårt att sova nu för tiden, somnar inte förren sent på natten. Men det beror väl mest på att jag är van att somna med danne så det är väl en omställning. Han är däremot o jobbar i Östersund? kommer hem sön-ons sen åker han till sthlm. Ett jobb är ett jobb o just nu finns det ju inga så det är bara o tacka o ta emot även fast jag hatar att han är borta =/

God natt


bästisarna


Kommentarer
Postat av: amanda

hehe tack ;P

men jag hör av mig när vi har kommit tillbaka från resan så får vi ses nåt. hos dig, mig, stan.. spelar ingen roll ;D

2009-09-22 @ 21:53:49
URL: http://amandabergklint.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0