Återbesök =)

Publicerat: 2010-04-02 Kl: 17:35:27 | I kategori: Allmänt


Det är lite knöligt på natten när brösten är så hårt. Fick för mig att jag skulle pumpa innan så det vart lite mjukare så hon kunde ta ett bra grepp, men det blev ju bara krångligt. Slutar med att man sitter uppe hela natten. Pumpar, ammar, väcker, ammar, byter, söver sen är klockan helt plötsligt sju så kommer lilleman in. Så idag på dagen sket jag i att pumpa och det tar lite längre stund innan hon får grepp men det går lika bra, så då skiter vi i pumpen =)

Idag var vi på återbesök på BB, hon tog PKU och kolla hörseln. Det såg jätte bra ut =) Så på måndag är det läkarbesök 7:45, humant???? Då ska vi väga hon, spännande och se om hon gått upp eller ner men med tanke på brösten o mjölken nu blir jag fövånad om hon går ner.

Danne har dammsugat, diskat, lagat mat, rapat/bytt blöja. Han är toppen! Hämtar saker hela tiden, fixar mat o ordnar =)

William har åkt till sthlm, kommer sakna han =( Men han är tillbaka på söndag! Mamma är här nu och vi ska snart äta hemmalagad pizza.



Tråkigt att hon ska behöva ha sina "boxningshanskar" på sig hela tiden, men så fort man tar av dom så klöser hon sig i ansiktet.



Kommentarer
Postat av: the only one

Vad stoor hon har blivit på bara 2 dar!!:-O så vacker är hon:-) puss

2010-04-02 @ 18:11:47
URL: http://vilma.bloggagratis.se
Postat av: emma

Blir det inte för varmt med domdär byxorna inomhus?? jag har aldrig haft dom inne, trodde det blev för varmt men kanske inte då :O Ska ta på dom nån dag :D

2010-04-02 @ 18:47:11
URL: http://emmamaria.webblogg.se/
Postat av: madde

pumpa funkade inte för mig heller..jag lät hon amma så mkt hon ville så blev de bättre :)några dagar efter att ella kom blev mina bröst jätteknöliga :/ Ont som satan..då la jag heta handukar på dom.det var skönt..sen bruka jag massera knölarna :)

skönt att de funkar iaf :)

2010-04-02 @ 18:52:38
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0