Våran dag

Publicerat: 2010-04-29 Kl: 20:07:41 | I kategori: Allmänt


Imorse gick Daniel med William till dagis och jag var riktigt trött! Jag är så dum så väntar med att gå och lägga mig tills klockan blir 00.00 nångång, oftast för att jag pratar med Emma i telen o när man väl börjar sitter man ju o babblar i timmar :) Så Danne tog Thelise efter jag hade matat hon o sen sov jag vidare en timma, skönt och behövligt!

Åkte med mamma till birsta och handlade en "insats" som lillan ska ligga i när hon badar, två pyjamaser och ett babygym.. även ny napp men den var inte heller någon hitt så nu ger jag upp napphistorian!

Åkte hem och mata Tisen innan vi gick vidare till bvc. Nu mera väger stortjejen 4460 och är 53 cm. Hon växer så det knakar, härligt! Och hon får så mycket beröm för hon är så fin o duktig av barnläkaren som jobbar där! Hon är verkligen hur gullig som helst.. det är ju en annan femma med den andra tanten, suck. Hon "klarade" 1 månadskontrollen med bravur som hon så fint sa =) Hennes sov/mat mönster håller i sig. Hon sover hela nätterna förutom ett mål, sen är hon vaken en stund på förmiddagen sen sover hon i princip hela dagen och vaknar på efter 6-7 målet och är vaken ett par timmar, bortsett från idag =)

Vidare hem till Jocke som har fyllt år, så vi fick fika o satt bara och pratade lite. Gott med fika, längesen jag fikade nu, haha!

Tisen är nybadad o ligger i sängen o sover. Hon har varit vaken nästintill hela tiden från 3 till halv 8 nu när hon somnade =) William sitter och kollar lite på hockeyn på 2an, han ska snart i säng han med!

Testade även babygymmet från barnenshus men det var väl inte såå roligt än, det kommer nog när hon blir lite äldre. Nu vill hon helst bara vara nära =)

Igår fick William massa nya leksaker bla ett nytt hockeymål, fiskespö med fiskar o nya "foppatofflor" med cars på. Även ett pippi ansikte på varje så klart ;) Han hade väldigt bråttom hem från mommen igår när vi var där och käka middag för han skulle hem och fiska, haha =)




(det blir mycket kladd för man vill skriva allt på en gång! Jag måste verkligen skärpa mig o ta mig tid att sätta mig ner och skriva lite. Det är så roligt att gå tillbaka och läsa!)


Kommentarer
Postat av: madde

upp till 2 år kan dom byta färg..om inte längre :) sen ändras ju ögonfärgen även lite senare med åren:P så gröna som jag har nu hade jag inte när jag var liten..:)

men finns dom som har blå länge sen vid 1½år så börjar dom tex få bruna :)

därför jag undra hela tiden va ella kommer få..ingen av oss har ju blåa ögon :)

2010-04-30 @ 07:56:33
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0