Vilket härligt väder

Publicerat: 2010-04-24 Kl: 15:26:07 | I kategori: Allmänt


Det ser ut att vara ute..

Vi har inte tagit oss ut ÄN, men vi ska. Just nu ligger dom små och sover, ska väcka William nu för snart börjar ju hockeyn.

Amanda kom förbi förut och pratade lite, trevligt värre med lite besök :D Och igår var ju Marcus här och spela med danne, han är rolig han ;) hahah. Han som tyckte att jag skulle väga Thelise i grönsaksvågen på ica för jag tycker det syns att hon blir tjockare o tjockare för varje dag, haha :) Go knubbisen!

Jag vill att mina barn ska bli friska nuuu, William har hostat klart för en hel livstid och det är svårt att hjälpa ett barn som är 3 veckor med hosta o ont i halsen, för det syns på hennes min ibland att hon har ont i halsen.. :( Det går jätte bra att använda nässugen, hon blir inte ens ledsen eller rädd =)

Hon fick ta sig ett bad imorse för det var spymaraton här, jätte mysigt tills det var dags att torka sig. Då vart det liv i luckan och William sprang tätt efter "Storebror är hääär, behöver inte grååååta lilltjejen".

Det här med mammaledig är egentligen inte min starka sida, jag blir sjukt rastlös FORT. Speciellt nu när man inte kan vara ute och leka med William. Den friska luften och ansträgningen gör att William hostar ihjäl sig nästintill. Hoppas det vänder snart!
Och jag är värdelös på att komma på mat och nu ska man ju ordna både lunch och middag så det blir rätt mycket samma, måste gå en matkurs!

Inget svar på mina frågor om öppna förskolan, varför?? Är det ingen som går på det??=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0