Eksem

Publicerat: 2010-08-04 Kl: 22:47:18 | I kategori: Allmänt


Efter dagis var vi iväg på VC med William, han hade eksem på fötterna. Konstigt nog har han inte fått hjälp tidigare för alla har sagt att "det går över". Men det ska bli bättre med kortison och fetkräm men kommer förmodligen aldrig att försvinna, precis som inte mitt lillhjärta har nog med problem. Astma, benen så ja varför inte eksem också?? Det blir jätte bra!! Stackarn.. Men det hör ofta ihop med astma så det var inte alls konstigt tyckte han. Men det kan även dyka upp på andra delar av kroppen.

Distriskläkaren på nacksta Vc är helt underbar! Han är rolig,snäll och framför allt väldigt förstående.. Har varit till han förut med min ångest(som förövrigt har lättat som tusan på senare), toppen kille!! Han fixade en tid till mig imorron klockan 1 för jag ska ta bort mitt födelsemärke, haha en extra brövårta. Jätte liten, syns inte att det är en sån men jag klarar mig med två :) Givetvis "fungerar" den inte, annars hade det ju varit bra att kunna amma från tre ställen?? hahah, usch! Men imorron ären goone! :D 

Efter de ska vi på bebocee som William säger, väga o mäta "lille"syster :) Vidare ner på stan och möta Lina och Basse för lunch lite stros kanske? William ska också med så gudar hör min bön, gör han lugn tills imorron :) Det ser jag framemot! 

Måste börja förbereda dopen som är 21 augusti klockan 13.00 i GAkyrkan om jag glömt att infomera någon som ska komma?! Hinner ej skicka ut inbjudningskort då det är rätt snart och myyycket annat runt omkring :) 

Lääängtar till flytten, då ska jag göra såå fint med alla våra kort :)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0