busdag

Publicerat: 2010-12-06 Kl: 23:10:08 | I kategori: Allmänt





Jag älskar sånna här dagar som varit idag, full med olika aktiviteter :D Började med att käka frukost o gjorde oss klara, åkte ner på stan med Sandra o Jasmine. Handlade lite "nödvändiga" saker sen vidare till Anna, Line och Wille :) Ungarna busade och vi surrade, hur trevligt som helst!

Sen promenerade vi ner till stan o hahaha lång backen från haga ner var rätt hal o Sandra hade hala skor. Hon gled ner o samtidigt skrek hon "hjälp ewe hahaha hjäääälp" så jag tog fram kameran o knäppte kort men jag skulle ha filmat för fan var jag garvade åt henne haha det var så kuligt :D

Jasse o Sandra följde med hem o åt middag/kolla julkalender samt dansa till Mora träsk, trevligt! Sen hände det inte så mycket mer.. nu ska jag spela och imorron är det baby sången :)


Vinterkräksjukan som går i västernorrland nu blir man INTE imun emot, man kan alltså få den flera gånger. D stackarn har ju fått de igen :/ O dom räknar med att nästintill ALLA som bor här kommer få det minst en gång, toppen va??? skit..





Kommentarer
Postat av: amanda

Det heter KULT evelina!!!! Vart har du läst att man inte blir immun? Trodde man blev det mot alla virus, eftersom att det alltid är olika virus. Typiskt att alla ska få det MINST EN GÅNG?! Jag går i ide jag. Hörs till våren.

2010-12-06 @ 23:55:13
URL: http://amandabergklint.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0