jul-stress (babbel varning)

Publicerat: 2010-12-21 Kl: 10:02:46 | I kategori: Allmänt








Jag undrar vem som ringer 02:15 från dolt mitt i natten?? Säg mig!





Ïgår var det meningen att jag och Thelise skulle gå med Anna+barn på birsta men dom fick förhinder, tråkigt! Så jag ringde Sandra o hon hängde på direkt, toppen kåmpis! :)


Det tog mig ca två timmar att komma till birsta, dom fyra första bussarna var fulla med vagnar o bussen som var tom körde ifrån mig. Jag var så arg, så arg. Jag ringde Dintur o tårarna var på väg för jag var så jävla förbannad, det var kallt o irriterande. Lina stod o väntade på birsta så jag kände mig stressad. Hon jag pratade med var jätte trevlig o skulle ringa chefen här i västernorrland o inom 5 minuter ringer han upp o ber om ursäkt o säger att han ska skicak ett presentkort hem o att han vill att jag gör en incident anmälan mm.. Så det uppskattades! Tur Thelise låg o sov instoppad i vagnen, annars hade det varit ännu bökigare. Detta är *peppar peppar* FÖRSTA gången jag inte kommer med en buss pga av vagnar, annars har det aldrig varit nå problem. Det är så bekvämt, miljövänligt o säkert att ta bussen :)

Vi var på birsta hela dagen fast det vart mest shopping till oss själva :p Haha bra där! Jag o Sandra skildes inne på gina o möts sedan i kassan o har en hel del liknande kläder men ingen av oss vill lägga tillbaka. Haha så de fick bli likadana kläder ;) Köpte två par jeans(skiiit snygga!), två tröjor, två linnen mm.

Marcus shoppade också julklappar till Thelise, hela 8 st! Han är galen men uunderbart snäll! Thelise har världens bästa fadder, så är det bara. Han träffar hon ett par gånger i veckan även. Inte för att fadder skapet går ut på att köpa saker som vissa tror men bara tanken är hur fin som helst!



Idag blir det stan för att kolla efter julklapp till mamma, Angelica o Jens :) Barnen är klar snart, kanske fattas en till William. Med tanke på att dom har stor släkt behöver man inte handla ihjäl sig som tur är! :) William kommer få öppna dubblet så han kommer lessna innan hälften är klart, haha :)

Jag funderar på att ta upp julgranen ikväll men soffan står fortfarande kvar o irriterar mig. Jag är så satans less att jag hade allt planerat o klart oså kom de förhinder för köparen. Sånt som händer men jag kan säga som så att det har förstört min jul!!! Nu söker jag efter en ny köpare o kan ha hittat en :) Sen ska jag HÄMTA tillbaka mitt köksbord/stolar för dom ska D ha i sin lägenhet. Det har lika mycket irriterat sönder mig, lånar DU lämnar DU tillbaka men så fungerar det inte i alla lägen men så resonerar JAG. Folk kan verkligen irritera ihjäl mig. Det är lika som dom sitter bakom datorn med ett kasst liv på allla sätt men tycker o tänker gärna om alla andra o deras liv. Äh patetiska människor! 

Men dom senaste dagarna har ändå varit hur bra som helst. Besöken har avlöst varandra o även mr S har varit här, det är ju mer komplicerat än det kan bli men man har ju ett val. Antingen hoppar man i det eller så står man över de o jag hoppar i de, dum som man är :p Men det får man vara ibland! :D Det är värt de.. kanske inte i slutändan men just nu är det sjukt värt de!


Marcus öppnade kylskåpet igår o konstaterade att jag inte köpt någon julmat men det ska jag göra idag! Alla som ska hit ska ta med sig lite var så inte bara en står för hela kalaset :) Vi blir inte för många, inte för lite utan helt perfekt med folk! Familjen + några vänner :)

-

Igår efter vi varit på birsta stannade vi på primärvårdsjouren för Thelise har haft en hemsk hosta(dom få gångerna hon har hostat dvs) vi fick vänta längre än vi brukar o vad jag trodde. Så jag sa att Sandra o Jasmine skulle åka hem för klockan började närma sig halv åtta. Vi kom in åtta o träffade läkaren som lyssna o lekte med henne, haha. Det blev så där pinsamt, han lekte o skojade med henne o jag visste lixom inte vart jag skulle ta vägen.. "Men guuuuud det är den sötaste ungen jag nånsin träffat här, hon är så vaken o så vuxen i ögonen" haha vad ska man svara "aa hehe.. mmm jaaa hehe tack.. jaaa hon är söt heheheee" Det är självklart lika roligt att höra varje gång men samtidigt svårt o svara :p Träffade även Mia där, undra hur det gick för henne.. det måste jag fråga :O

Hur som haver babbel Lisa, hon fick Bricanyl o hon sög i sig det som om de vore godis. Det har hon även gjort idag, toppen!! :D Vi slapp åka till apoteket igår kväll för vi fick en flaska av sjuksköterskan.

Vi kom hem till 21.00 pga att det tog sån tid där men jag HATAR att vara ute efter sju men barnen, jag vet inte men jag får en konstig känsla i magen som gnager, skit fjatnigt men så blir de. Man ska inte vara ute med små barn så sent men ibland händer ju olika saker o då blir det så :)


Nu ska jag ta o duscha om damen på ramen tillåter, sen göra vi oss klar o tar det sista idag för det är jobb imorron :) Tur att frisk luft är bra för Thelises krupp annars hade vi fått stannat inne om hon varit tät för kall luft förvärrar bara då.





Gooood juuuuul :D

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad vill du ha för din soffa? :)

2010-12-21 @ 10:16:27
Postat av: Anonym

Dom ja känner me d barn som är fina skryter aldrig om att nogon sagt det. så det där var väl som vanligt ljug såklart.

2010-12-21 @ 10:28:41
Postat av: ewe

men snälla du kan du inte ge upp?? Uppenbarligen läser du inga föräldrars bloggar för jag ser sånt i varenda jag läser, din avundsjuka jävel

2010-12-21 @ 11:44:00
Postat av: Anonym

du kan inte ens stava stackare! nogon stavas någon! :)

2010-12-21 @ 11:45:24
Postat av: amanda

"Dom ja känner me d barn som är fina skryter aldrig om att nogon sagt det. så det där var väl som vanligt ljug såklart."



Antingen så skriver man vem man är eller så ger man fan i att kommentera. Det är så jävla patetiskt att sitta vid datorn och skicka stötande och påhoppande kommentarer ANONYMT.

2010-12-21 @ 18:04:35
URL: http://amandabergklint.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

alla kan vel se att hon inte har fina barn jag tycker det är bara pinsamt att ljug i sin blog då

2010-12-21 @ 18:33:50
Postat av: Anonym

Det är tur för mina små barn att deras föräldrar o dom runtomkring tycker att dom är finast i världen då :) sen borde du lägga sin energi på att plugga upp svenskan!

2010-12-21 @ 20:03:01
Postat av: Anonym

Din*

2010-12-21 @ 20:04:20
Postat av: Anonym

det är sont som slekten måste sega fattar du vell!

2010-12-22 @ 10:55:03
Postat av: mli

Men tänk vad lite fritid vissa människor måste ha. Självklart skryter man om sina barn, det är ju det bästa man har, oavsett vad andra människor tycker. Vänta till den dagen du själv får barn.



Jag är inte släkt och jag tycker minsann att Evelina har jätte fina barn, dessutom är hon grymt fin själv också :) Så dä så ;D

2010-12-22 @ 13:27:27
URL: http://mlish.se
Postat av: Anonym

Jag har 2 barn Mli. jag skryter aldri. o nä hennes barn ä inte fin o inte hon heler det vet hon ju själv

2010-12-22 @ 16:23:55
Postat av: amanda

Fjantig du är som låtsas skriva massa stavfel. Du är väldigt ful kan jag tala om för dig.

2010-12-22 @ 16:57:33
URL: http://amandabergklint.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Jag vet vem du är o du har ett barn. Och du kom från fel hål med tanke på hur du ser ut så varför klaga på mig? Sköt ditt "jobb", eller HOST jag menar praktik istället för att häcka på min blogg! Varför förstår folk inte att ip är skit lätt att spåra??

2010-12-22 @ 17:39:21
Postat av: Anonym

du har nog spåra fel jag har två pojkar och inge praktik jobbar på sama jobb sen många år

2010-12-22 @ 18:43:41
Postat av: ewe

Aa det gör du säkert :)Skulle nog aldrig få ett erkännande ändå men nu har vi hört din åsikt o om du inte skäms skulle jag vilja veta vem du är annars kan du sluta skriva o läsa för den delen :)

2010-12-22 @ 18:57:38
Postat av: Anonym

du sa ju at du vet vem ja ä

2010-12-22 @ 20:05:15
Postat av: Anonym

och du säger att jag har fel.. bevisa motsatsen

2010-12-22 @ 21:59:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0