work

Publicerat: 2010-12-07 Kl: 23:46:49 | I kategori: Allmänt





Igår kväll vid 23 tiden vart jag påmind av Nadia att jag skulle jobba.. lite sent o lite knas vart det men till slut ordnade Nadia det så jag jobbade bara mellan 13,30-15,30 :) Nadia fixar allt hon! Så mycket mer än så har inte hänt idag.. William gick jag med  på dagis imorse sen vidare hem oså sov vi ca 1,5 h. Det är SÅ skönt att sova på dagen MEN mindre skönt att bli väckt preciiis när man somnat, men det är smällar man får ta ibland! :) Synd att vi missade sången :( Det är helt otroligt men nästan varenda tisdag är det något som gör så vi missar sången, det är SÅ tråkigt för det slutar ju snart :/


Jo men Sandra kom hit o såg till ungarna medans jag sprang på ica, kände att det var lite onödigt att dra ut dom när det var snorkallt. Jag hann inte efter jobbet för Danne var tvungen att skynda sig tillbaka till sitt jobb :)


Oooooh måste ju tala om vad Thelise kan "säga" nu, små barn pratar ju inte men ni förstår. Hon säger "mamma och pappa"  alltså inte "mama-ma-ma-maaa-mmaaa" utan riktigt "MAMMA/PAPPA". O så säger hon tack, gud hon är så söt! Hon älskar att ge oss saker så man ska säga "tack" för då härmar hon o säger "Taaak" svårt att skriva hur det låter men ska filma så ni får höra :D Och ibland, när damen är på bra humör kan man fråga "vart är mamma/pappa/william?" oså svarar hon "däää" och pekar :D Hon tittar på saker om man frågar, tex lampan, tvn, bord, stol etcetc. Hon är en MYCKET klok liten bebis! Man kan tror att vi har tränat ihjäl henne men den enda som gör det är mamma o hon träffar vi så sällan. Det var samma sak med William, det mamma lär verkar dom snappa upp på en gång :)
(Nej jag svamlar ej, bvc tanta har hört o bekräftat att Thelise vet vad hon menar o förstår själv vad hon säger)


Imorron har jag ingenting inplanerat.. tänkte fråga om mamma jobbar eller är ledig så vi kanske kan ta en sväng till birsta o köpa några ljusstakar :) Thelise "bangade" mina så det vart ett jätte fint sken men efter en stund brann lamporna upp o det går inte tillbaka till det "vanliga skenet" så om jag inte vill lägga ut en förmögenhet på små lampor så bör jag köpa två nya stakar snarast! Och lite mer julpynt. Guuud vad jag längtar tills jag får upp allt på väggen!!! :D snartsnartsnart..



En liten vacker William!!




Ibland blir jag så full i skratt, tänk vad folk bryr sig om saker dom INTE har att göra med. Lilla vän, du behöver INTE oroa dig för mina pengar :) Tänkte berätta det så du slipper ligga sömnlös om nätterna. Jag har haft jobb i 9 år så vad tror du?:) you are pathetic.
(var bara tvungen men det blir inge mer bitter skriverier nu, hehe)

Kommentarer
Postat av: Malin

Det var sista gången på sången igår vettu :) så du inte går dit nästa vecka tänkte jag :P

2010-12-08 @ 18:03:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0