Bäddade sängen??

Publicerat: 2010-02-22 Kl: 19:29:33 | I kategori: Allmänt


Idag när jag inte hade nånting att göra så bäddade jag lillans säng nu när allt är nytvättat. Det låg ändå framme, men syrran började säga att man INTE skulle göra det.. hm ska jag packa ihop allt igen nu då?:P Fick lite små ångest.. Usch!

Men jag har ett problem.. vi bor i en 3a, det finns plats det är inte det som är bekymmret utan garderoberna. Jag har en liten, och då menar jag LITEN. William har ju sin i hallen och den är proppfull, han kan inte dela med någon. Så jag har ett dilemma, jag har ingenstans att ställa en garderob om vi ska köpa en men lillans kläder ska ligga vart? Emma har ju en smart grej under sängen, som man drar fram. En låda lixom.. Jag tror det blir så, fast samtidigt vill man ju inte ha kläderna längst golvet.. HUR ska jag lösa detta ;) hahah

Nu ska lillen bada sen sova och jag ska dona lite.

(det fattas dock lite tavlor och en lampa som jag ska sätta upp, tids nog! Och en annan sängmobil som är på väg med posten)


Kommentarer
Postat av: Hannah

Åh söt säng!



Kul att du uppdaterar så ofta numera. Gillart. :)

2010-02-22 @ 21:39:38
Postat av: -c-

Klädproblemet.. Sätta upp hyllor på väggen kanske? Köpa lådor med lock att lägga kläderna i. Det fungerar så länge det är BEBISkläder. Sånna där små =)



..och om man har lust på att plugga i väggen. Kan man inte bygga förvaring på golvet längs väggarna så får man bygga uppåt.



En annan smart grej är att verkligen rensar ur och sorterar i de garderober och byrår man redan har. Det kan resultera i en hel del ny plats faktist ;)



Sånt man inte använder så ofta kan man lägga i lådor under sängar. Lock förhindrar ju damm och annat snusk att hamna där =p

2010-02-22 @ 23:20:19
URL: http://-c-.bloggagratis.se
Postat av: M

Gud vilket sött bäddsätt:D Vart har du köpt de?

2010-02-25 @ 13:18:09
Postat av: ewe

På ikea=)

2010-02-25 @ 16:56:46
URL: http://evelinapersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0