BM

Publicerat: 2010-02-10 Kl: 21:57:56 | I kategori: Allmänt


Morronen började väl sådär? William ville inte gå till dagis, det var inge snack om saken. Han vart hysterisk! "Jag vill vara med dig mamma", det har han sagt nu dom senaste dagarna 10999 ggr om dan. Efter bråk o tjat var jag så jävla förbannad rent ut sagt så jag sa bara överdriver snällt "Ne vi går inte till dagis, du får följa med mig ist." Sagt o gjort, klädde på oss o gick till bussen. Hade barnmorskan klockan 10, kom nån minut för sent men vad gör det. Gjorde allt vi skulle o satt o prata när William började "Ska vi gå snart? Du mamma, vet du en sak? Jag vill gå till dagis nu" Men tji fick du för att du var så bråkig imorse ;)

Allt såg bra ut, SF mått var 32, 28 sist så det växer gott folk =) Alla värden såg bra ut o vi pratade lite om förlossningen men nästa gång jag har tid den 25 är hon i thailand så jag ska träffa någon annan. Så gången efter det, i början av mars ska vi skriva förlossningsjournalen. Förlossningen som jag är livrädd för har jag kanske berättat redan? haha. Men jag har sånna minnen av sjukhus hit o barn o saker sen William var liten och har man inte sett det, då vet man inte vad jag pratar om. Därför jag kanske känner en skräck, hoppas det lägger sig.





Hur som haver.. Jag o William traskar ner på stan, köper nya jeans o en ny bilar-tröja. Äter på donken, pratar lite med pappa sen åker vi till Mommen. Vi hade ju UL klockan 14.00 o det får inte barn följa med på (som förr i tiden) så mamma hängde med o passade William. Där såg oxå allting bra ut, bebis väger förtillfället ca 2200 g, liite plus men inte mycket. Allting såg toppen ut sa läkaren! Fick med mig två bilder oxå, lite svårt att knäppa bilder när dom är så stor men hon fick till en bra.



Kommentarer
Postat av: Lina

Vad skönt att allt såg bra ut :)

2010-02-10 @ 22:45:10
URL: http://linajohannalof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0