Fotboll

Publicerat: 2010-02-15 Kl: 21:22:19 | I kategori: Allmänt


Nu på kvällen åkte jag, mamma och William och kollade på D när han hade fotbollsträning. William blir helt extas när man kommer till nån av dannes träningar eller matchen. "Pappa är jätte duktig!! Hejja pappa", han står och skriker som en galning och folk bara skrattar åt han =) hahah han är så söt! Och klappar händerna o sjunger ramsor.


(Svaret jag gav i förra inlägget är inget dumt menat på någon eller mot själva namnet "Wille" och frågar man en fråga då måste jag få svara hur jag vill?)



Sängen är äntligen på plats! Och det vart super mysigt i sovrummet!! Den lilla prinsessan kommer att sova med oss i vårt rum första månaderna, jag vet inte hur länge eller så utan det är bara tankar än så länge. Sen om vi fortfarande bor kvar i denna lägenhet så får dom ta stora sovrummet, jag har redan mina planer i huvudet om hur jag ska göra det till två rum. Det är så pass stort så det kommer bli två lagomstora barnrum, om inte jag känner för att flytta ut i vardagsrummet? Det visar sig, bara planer i huvudet än så länge. Vi håller på att kolla runt på fyror men jag tänker inte slå till förren jag har hittat den perfekta och det kan ta tid =) Helst på 23an/midälva.

Imorron har jag tandläkaren 8.20(!!), undra om jag var full när jag bokade? VEM är uppe på benen och speciellt påklädd o klar i tandläkarstolen 20 över 8 på morronen :O Det ska nog gå bra men jag lär nog gå hem o stupa i säng igen =)



Försökte knäppa en bild, det här vart den bästa av dom tre iaf :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0