Glassbilen

Publicerat: 2010-02-09 Kl: 19:40:11 | I kategori: Allmänt


Idag har jag jobbat, bara mellan 11.15 till 13.45. Men jag känner att jag inte orkar, orkar f*n ingenting nu för tiden. Tur att jag jobbar så pass lite.. men lite bör man jobba annars blir man så rastlös.

Efter jobbet gick jag till donken o mötte Emma, Sandra o Lina. Flåsade som en dåre, raksträckan 50 meter lixom. Bra jobbat!!

Mamma hämtade upp mig sen åkte vi på ica o skulle hämta ut mitt paket, men det var inte där?! Så dom ringde efter en stund o tydligen kommer det inte förren på torsdag, skumt men det blir bra det oxå.

Hämtade William o åkte hem till mamma o käkade middag o så, sen var vi tvungen o åka o hämta syrran på jobbet som har åkt på magsjuka. Stackars sate, tkr synd om hon :p Men hon predikade så fint för mig att det fanns värre sjukdomar så rätt åt hon ;)

På väg hem till hon mötte vi glassbilen o William vart galen "ÅH MAMMA GLASS BILEN KOM IDAG!!!", det sa han minst 10 ggr. Sen pussade han glassen o skrek "tack sååååå myyycket" till han som körde, sötnosen min =)) Han fick en keps oxå, fruktansvärt ful men stolt vart han =)




BM o UL imorron då =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0