god morgon lördag

Publicerat: 2010-02-20 Kl: 09:15:53 | I kategori: Allmänt


Jag har en liten fråga till er mammor som fött barn. Har börjat fundera kring bedövning osv. Vad använde ni? Ångrade ni er? Hade ni velat testa nånting annat? Eller var ni nöjda med eran bedövning? Jag behöver inga "Gör det utan bedövning för det är så bra, blabla" jag förstår väl att det kan kännas bra att inte ha någon bedövning o jag tycker verkligen att ni är duktiga. Men som det känns nu så vill jag ha någon sorts bedövning. Det är kul att veta vad andra använde och få tips då jag inte är så "hemma" än på bedövningar =)

Igår lämnade vi William hos Angelica, sen käkade vi kina mat. Åkte en sväng till skönsmon men gud så kallt det var ute, fyfan!!! I andra perioden på hockeyn la vi oss i sängen o kolla och jag tror jag somna stax efter att dom slutat spela. D somnade däremot inte förren senare, vaknade till vid 2 då var han fortfarande vaken.

Nu ska jag göra mig i ordning, väcka den döde snarkande stenen i sängen sen ska vi dra på varsitt jobb. Ha en trevlig lördag =))


Kommentarer
Postat av: Lina

I förhand så ville jag endast ha lustgas men var ändå lite öppen för förslag ifall den inte skulle räcka till. Jag är sjukt sprut-/nålrädd och slutade ändå med ryggmärgsbedövning (som alla säger gör så jäääävla ont). Men en sak måste jag säga.. att jag tror man inte ska oroa sej för själva smärtan när det gäller att ta olika bedövningar, för till den har man lustgasen :) Jag har inte ens nått minne av när jag tog ryggmärgsbedövningen.. bara att det blev så himla mkt bättre efteråt :) Jag ville även bada under min förlossning för bad har en så pass lugnande effekt på mej, men fick inte för att mitt vatten gått och vart lite missfärgat. Men min FL gick ju bra ändå :) Hoppas du får någon bukt på det där med bedövningar.. och oroa dej inte så mkt! Du kommer att klara FL galant! Kram!

2010-02-20 @ 12:18:49
URL: http://linajohannalof.blogg.se/
Postat av: madde

TA EDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! det var de ÄNDA jag begärde i mitt förlossnigsbrev..men fick de ju ICKE ändå!!! vill inte skrämma dig!men de är en smärta somm INTE går att förklara!

jag föder iaf INGA fler barn om jag inte är BOMBSÄKER på att jag får eda!

jag har hög smärttröslkel! MEN sen är ju allas förlossningar olika!



Du kommer känna av vad du klarar av!!! Jag klarade allt utan bedövning!Men jag blev så avskräckt av min förlossning och undrar hela tiden OM jag fått edan kanske jag inte tyckt att min förlossning var så jobbig...MEN det finns ju så varför inte ta, så tänker jag iaf!haha

2010-02-20 @ 15:42:36
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Postat av: petra

Jag hade ryggmärgsbedövning med tyra, annars hade jag dött!! värkarna gjorde så fruktansvärt ont man vet inte vart man ska ta vägen....lustgasen mådde jag bara illa av men det är ju helt olika. Men absolut ryggmärgsbedövning, det var som att hamna i himlen när det gjorde som ondast, kunde tom slappna av och vila ett tag. Lycka till :)

2010-02-21 @ 11:46:20
URL: http://petratyra.blogg.se/
Postat av: madde

oavsett du kommer klara det galant :) men berätta för din BM vad du vill hon ska skriva ner i ditt brev! och fråga henne om olika bedövningar!

:)

2010-02-21 @ 12:30:57
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0