Tradera

Publicerat: 2010-02-07 Kl: 17:30:10 | I kategori: Allmänt


Har nyss vunnit fyra auktioner på tradera, jätte söta kläder :D För billig peng, alltid roligt! Oanvänt även, det är väl det bästa.

Nu har jag kommit hem, vart ingen bio för William är inte tillräckligt pigg stackarn :( Får gå till veckan ist. Hade jag vetat det hade jag jobbat hela dagen ist för några timmar!

 Han sover som sagt hos syrran för vi ska på UL klockan 8 imorron o är inte alls sugen på att lämna han på dagis klockan sju, då har han inte ens vaknat. Nu sitter jag o njuter av tystnaden, är ensam hemma. Ska rensa min garderob nu o diska.


Det här med graviditeten, jag är lite chockad över hur påverkad kroppen blir. Det låter kanske lite konstigt :p Men på bara några dagar gick jag från att vara helt oberörd till otymplig. Jag hade tänkt att jobba på fram till sista dagen :p  Men det hände så snabbt, nu kan jag inte röra mig snabbt o jag går sakta, jag är stor o tung. Jag vet såklart att en graviditet är påfrestande för kroppen men inte att det var så häääär jobbigt som det är även fast det inte är gris jobbigt, hahah vad svårt att förklara men ni fattar. Med William låg jag ju bara i en säng så jag har ju inget att jämnföra med. Samma sak som alla säger "ja men det blir ju din andra förlossning" när jag tex säger att jag börjar bli nervös, eller inte nervös jag börjar bli rädd. Det är stor skillnad på kejsarsnitt o förlossning, även fast jag ser framemot det o det ska bli en kul upplevelse så kan jag inte sticka under stolen med att jag är livrädd! Men det är dock bättre att vara hemma o uppe på benen än att ligga tio veckor i en säng på ett sjukhus. Så jag är väldigt glad och tacksam över att det har gått så bra denna gång =) Men fortfarande skjuter jag fram allt, "jag hinner fixa det o fixa de" men det är bara sju veckor kvar till beräknad tid, fast det kan hända när som helst nu?! Jag måste skynda på!

NU ska jag diska... denna eviga disk!


Kommentarer
Postat av: fia

Konstigt nog så klarar man en förlossning. Jag funderar fortfarande på hur f*n det är möjligt att få ut en liten människa, haha. Men du klarar det! Lyssna på barnmorskan bara å tror på dig själv. För varje värk är du närmare bebisen..försök iaf att tänka så :) Lycka till å stressa inte :)

2010-02-07 @ 17:59:27
Postat av: madde

jag var DÖRÄDD innan! seriöst jag hadde jättesvårt att köpa kläder/saker innan för jag trodde inte det var nån ide,för jag skulle ju ändå dö av förlossningen!hahA!jag vet det låter sjukt! men jag tänkte faktiskt så! inbillade mig själv hela tiden att jag en dag skulle vakna och så skulle storken ha lämnat av ella vid min sida:D



haha jag berättade aldrig min rädsla för nån inte ens min BM!

Men som sagt! Jag hadde en jobbig å lång förlossning utan bedövning!!!! och jag klarade det! Det första jag sa när ella var ute--MEN HALÅÅÅ JAG LEVER!! haha!:D

så du kommer klara detta galant!:D



jag trodde ochså jag skulle jobba till 2 veckor innan BF! MEN jag gick ca 1½månad innan! pallade inte! Varken fysikst eller psykiskt!:)



men inte långt kvar nu iaf :)



2010-02-08 @ 19:46:52
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0