Blå öga

Publicerat: 2010-01-31 Kl: 19:19:25 | I kategori: Allmänt


Imorse vid åtta vaknade jag av att William grinade, vilket han aldrig gör på varken morron eller natten(om han skulle vakna). Så jag förstog att nånting var fel men när jag kommer in vill han vara ifred, inte ha morronvälling eller nånting. Så jag går tillbaka o lägger mig i sängen, vet inte om han somnade om eller om han bara log o tittade. Vid kvart i nio vaknade jag av att han öppnade mitt öga o ville att jag skulle slå på boxern, han skulle se djungelboken i dannes xbox. Så jag följde med o la mig i soffan, somnade om o vaknade till o från fram till 11. Så vi fick sovmorron imorse :D Varje gång jag vaknade o kollade till han satt han precis likadant, så han var rätt inne i filmen :p Tur att han är så lugn på morronen, han är inte morronpigg för fem öre. Han ska dra sig o pussla med så mycket på morronen innan han vaknar riktigt ..Då är det full fart =)

Men hur som haver, när jag kliver upp ser jag att han är blå ovanför ögat. Frågade vad han hade gjort o han hade slagit sig i sängen. Så nu har han ett litet blå öga :p Gokillen!


Nu ska vi se disneyfilm sen sova =)


Syns inte så mycket men det är de vänstra ögat :p



ÄR DET INGEN SOM VILL GÖRA EN NY DESIGN ÅT MIG?=))

Kommentarer
Postat av: Angelica

Det är väl ändå höger öga han är blå på?? :O

2010-01-31 @ 22:42:31
Postat av: madde

hahaah! vad bra! vet inte varför jag tog åt mig!:D Jag bruka inte skryta om de så värst mycket ;) haha!

jag förstår vad du menar! hemmafruar kallar jag dom!:D EN blogg jag läser som jag tror många andra läser anser jag har det lite så:D Visst vi h ar fått ett hus av albins familj,albin tjänar bra å hans familj har massa hus å skog...MEN jag jobbar somm vanligt ändå ( När jag inte är mammaledig då) Vill tjäna mina egna pengar,inte leva på sambon! De är albin väldigt glad över, att jag inte är en sån där tjej som förväntar mig saker :) För det gör jag aldrig!:)

kram på er

2010-02-01 @ 09:33:00
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0