dålig på att uppdatera.

Publicerat: 2010-01-15 Kl: 19:09:06 | I kategori: Allmänt


Jag är sjuk som sagt, o jobbar på tok för mycket(ingen ide o klaga, det är bra pengar;)) så jag är helt slut på kvällarna. Just därför blir det inte så mycket bloggande, men det blir bättre =)

Var hos barnmorskan imorse o allt såg jätte bra ut =) Huvudet låg neråt så får se om hon stannar där eller ej, men det tror jag inte :p Dom behöver inte ens fixera sig andra graviditeten, förstår inte hur hon menade med det?? Så andra förlossningen gör det inget om du föder ungen med tårna först eller??:p haha.. ne men hon måste ju mena att dom kan vända sig senare än första grav? Låg över medel i SF måttet men det var ju som förväntat oxå, hjärtat tickade på 144 som vanligt o jag har gått upp för mycket på sån kort tid :p Men det kanske står still ett tag nu.


hejhej

Kommentarer
Postat av: madde

hehe:D

nä hon menade nog! att hon kommer fortfarande ligga med huvudet neråt!( att dom ligger med huvudet neråt, betyder ju inte att dom har fixerat sig) Om du inte redan visste det.. dom behöver inte fixera sig! alltså sätta sig fast i ditt bäcken! ( de är ju så dom fixerar sig)



så med enklare ord! Hon kommer säkert ligga kvar som hon gör ( De gjorde ella) men kanske inte borra ner sig och sätta sig fast i ditt bäcken)

haha krångligt det blev!



ella fixerade sig aldrig! vilket inte är så vanligt när det är första barnet! Därför min förlossning blev så jobbig..för ella ville aldrig sjunka ner riktigt i mitt bäcken!

jag var så less på ella under förlossningen..jag fick så mkt värkar ( värkstimulerande dropp) för att hon skulle sjuka ännu längre ner! MEN icke! det ville hon inte! jävla unge!:D

dom trodde mitt bäcken var för liten för hennes huvud! för oftast med första barnet så fixerar dom sig.

2010-01-16 @ 14:10:35
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Postat av: -c-

Med att fixera menas att dem lägger sig låååångt ner, där dem ska ligga och är så gott som "fast". Jag är inget proffs på detta område men ens första barn brukar fixerads (lägga sig där nere och ligga kvar) redan tidigt -i mitten/slutet på graviditeten alltså.



Då jag var på min sista kontroll innan Amanda föddes så var hon inte fixerad, men låg ju som hon skulle ändå. Med huvudet neråt och det ändrades inte. Däremot så snurrade hon ju sig neråt (huvudet på höger ena timmen och huvudet på vänster sida efter några timmar osv). Det kände jag tydligt under de två dagarna innan hon föddes =)

2010-01-16 @ 21:43:59
URL: http://-c-.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0