fredag kväll

Publicerat: 2010-01-08 Kl: 20:12:48 | I kategori: Allmänt


I går var vi på habben som sagt, träffade läkaren o arbetsterapeuten(stavas?). Båda var jätte trevliga, arbetskillen som jag glömt namnet på, Anders kanske de var? Satt o lekte med William medans jag pratade med läkaren. Han ställde mest en massa frågor och berättade deras behandlingsplan, vad han tyckte var bäst osv. Det lät bra =) Han tittade o kände lite på William o hans reflexer och berättade att Cpskadan William har är jätte liten. Men till våren ska han i narkos göra en hjärnröntgen och samtidigt få botoxspruta i vänsterben. Dom ska börja med det benet som är "värst" drabbat för det kan bli svårt för han att gå om dom gör båda samtidigt. Narkosen är väl den delen som känns mest skrämmande men den behövs för att få perfekta bilder på hjärnan och att han ska slippa ta sprutorna i vaket tillstånd. Tro det här kommer bli bra till slut =)

På onsdag är det dags för 2timmars utredningen då dom går igenom kroppen från topp till tå noggrant. Sen den 19 är det dags för träff med ortopeden. Det blir mycket besök där men det är ju så det ska vara om det ska bli riktigt =) Han älskar habben, han vill inte gå hem. Han älskar alla leksaker o dom som jobbar där. Det är toppen!
UL för mig var det på morronen innan habben oxå, vilket gick bra. Jag hade mycket vatten fortfarande men inte i risk zon, dom trodde att jag skulle få en stor bebis =) Hon svalde som hon skulle, njurarna såg fina ut och kiss i blåsan så ingen oro =) Nästa UL är 8 februari då vi ska mäta henne riktigt och se hur stor/liten hon är. Fick även med mig två jätte fina profil bilder där det ser ut som en kopia av Williams bilder. Men dom flesta ULbilderna är ju lik varandra!

Idag har jag jobbat, det är TRÅKIGT när Nadia är borta men hon är värd semester, jag och sara jobbar o står i. Men idag hade jag ont i ryggen, ville lägga mig på golvet o grina som ett barn!! Tur att jag inte har foglossning för bara jag vilar en liten stund går det över, men det var lite svårt idag när det kom folk hela tiden. Som tur var kom Sara förbi tidigare så hon kunde hoppa in så jag kunde käka lunch o vila ryggen lite, tack för de!!

Men imorron är det heldag, ledig söndag fast då har jag tvättstugan. Men det är mysigt o tvätta med William, han är så duktig o hjälpa till =) Han bajsade för första gången på pottan ikväll!! :D wooohoo!! Han sa själv "jag är en duktig kille ja mamma". Och det har han så rätt i, han är så duktig! Nu dom senaste kvällarna har han varit extra mysig o tittat på mig o kramat mig o sagt "min mamma.. ". Det värmer mammahjärtat!


babbel babbel nu ska jag bada =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0