BBväskan, check!

Publicerat: 2010-03-21 Kl: 16:34:05 | I kategori: Allmänt


Nu har jag packat lillans väska. Det blev 9 bodys i olika storlekar, det kan ju visa sig att 50 är för litet. 3 pyjamaser, strumpor, mössa/vantar, fleeceoverall, 4 par byxor, blöjor, våtservetter, en napp ifall att.. Jag har som sagt inte tänkt att stanna mer än jag behöver men med tanke på väskan ser det ut som om vi ska stanna ett par veckor. Men det är lika bra så det inte fattas nånting. Men hur mycket blöjor ska man ta med sig?? oOch ni får jätte gärna hjälpa mig med en lista men skippa onödigheter som avslappningsskiva, massageolja, böcker, tofflor blabla..

Så vad hade ni mamas med er???=)
Jag tror det går lika bra att raffsa ihop nånting innan man åker också, man kan inte ta med sig allt som man hittar på listor på internet. För då blir det 4 hockeyväskor vi får släpa med oss. Jag lär ju glömma bilbarnstolen, det är jag nästan säker på ;p

Kommentarer
Postat av: madde

ella vägde 3136g 50 cm lång..hon hadde 50 men de var ändå stort :)

Man får ju åka hem efter 6tim om allt är bra

jag dessvärre fick stanna på BB från tors-mån.eftersom min förlossnig gick som den gick...lite väl länge..men jag tyckte det var skönt..just för att min amning inte funkade,så jag fick mycket hjälp :)

och då när man är på BB får man som en väska som är FYLLD med blöjor,våtservetter,napp,JA ALLT möjligt!

jag hade inte medd mig nått sånt upp :)

till mig själv hadde jag bara med mig det növändigasrte ( Listorna på nätet är alldeles för långa) :D

kläder,jag blödde igenom 2par byxor :/ :D

borste,hygienartiklar,och det vanliga..telefonladdare var nått jag glömde,som albin sen var hem å hämtade..



men du verka ha packat det vikitgaste :) Sen beror de ju på hur länge du blir kvar:)

kram

2010-03-21 @ 16:56:21
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Postat av: petra

du får ju en påse där med blöjor, salvor etc. Vi for ju hem efter ett dygn så vi packade faktiskt inte ens med oss blöjor :) Sköna kläder skulle jag säga, och pengar till annan mat då sjukhusets mat inte är allt för smaskig :) bindor får man ju också. Nu är alla nyfiken när hon kommer :)

2010-03-21 @ 17:48:23
URL: http://petratyra.blogg.se/
Postat av: Angelica

men tänkte du flytta in på sjukhuset? :O hahaha släng ner en blöja och en tröja, brallor och strumpor i en ica kasse så löser det sig nog sen :D eller tänk om du är på stan när det händer då? Vad gör du då? Tar du med dig väskan vart du än ska eller ska du bara vara hemma dom sista dagarna? Eller tänk om du glömmer hela väskan för det blir så stressigt, ska du lägga den i mammas bil för säkerhetens skull eller ska du åka upp och lämna den så den redan finns på plats? Hmm sug på den du? Själv skiter ja i min väska och tar med mig dom fina kläderna man får på BB ;)

2010-03-21 @ 19:29:25
Postat av: emma

Men gud:P sådär mycket behöver du väl inte ta med dig? pyjamas o grejer. 9 bodys! blöjor behöver du definitivt inte ta med dig. du får ju ett liberopaket där och ett från pampers.. sedan kan du ju ta med dig amningsinlägg och amningsbh. men till bebisen behöver ud inte mkt saker. strumpor, nått par byxor och några bodys. sedan behvöer du ju inget mer :S en mössa såklart och varma kläder att åka hem i..

2010-03-21 @ 22:11:48
URL: http://emmamaria.webblogg.se/
Postat av: emma

men ta med dej ett par tofflor om du har :S det är inte så roligt att gå runt i strumporna som jag gjorde för att jag sket i tofflorna, o man vill inte heller ta på sig ytterskorna o gå runt med.

2010-03-21 @ 22:13:16
Postat av: Catrine

Låter som du ska resa bort till något ociviliserat ställe och föda barn. Jag tycker du ska ta med dig en avslappnad och förväntansfull Evelina som njuter av nuet. Inget är längre bort än högst 2 min om du kommer på att du saknar nåt. Lycka till! Njut av dagarna med William som enda älsklingsbarn; snart har du två!

2010-03-23 @ 22:44:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0