Blöjprobbs

Publicerat: 2010-03-09 Kl: 16:11:23 | I kategori: Allmänt


Kan det vara så att barn glömmer bort att dom inte har blöja på sig? Hände en olycka nyss, William bajsade på golvet och kiss kan jag ta men bajs tycker jag att man ska hinna säga till. Kan han ha glömt att han inte hade någon blöja? Frågade han kanske tio min innan om han ville bajsa men då sa han nej? Han verkade så oberörd också över att det kom på golvet, så att döma hans blick hade han nog glömt att han var naken? Tjat om glömt o glömt, klart dom kan man han kan ju inte springa runt o skita överallt???! Första gången det händer dock, plus att vi har besök då kan det bli lite svårare tror jag?

Nu ska vi snart åka och köpa kinamat och William ska hyra film =) Lär väl bli den berömda nicke nyfiken. Nicke nykefiken som han själv säger.

Förut när barnmorskan satt o kolla på min kurva o alla väder var det som hon tittade på sin stora kärlek, hahah. Hon var så gullig och riktigt njöt över hur bra allt såg ut för det tyckte hon verkligen jag var värd. Och hon var riiiiktigt glad över att jag kom idag, för idag ville hon träffa mig. Hahah hon är för gullig =)


Kommentarer
Postat av: lina

Jag vet inte.. Får man inte problem med magen då?

2010-03-09 @ 18:34:23
URL: http://linajohannalof.blogg.se/
Postat av: -c-

Att bli fri blöjan vad gäller bajseriet kan för en del vara betydligt svårare än att bli fri den vad gäller kisseriet. Det är inte förns efter 5års ålder som det anses vara "ovanligt" med blöja (som de på habiliteringen sa till mig).



Han kan som du skriver ha glömt eller känt någon form av rädsla/oro då ni ju hade besök.



Det där ska nog inte hända alltför många gånger. Han verkar ju väldigt duktig i övrigt! =)

2010-03-09 @ 23:26:46
URL: http://-c-.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0