Nordic hallen

Publicerat: 2010-03-12 Kl: 21:29:32 | I kategori: Allmänt


Lill älsklingen har åkt till umeå :( Jag har suttit på nordichallen flera timmar(d har haft match), så nu blir det sängen för jag har en fruktansvärd huvudvärk! Hoppas ni haft en bra dag! =)

Kommentarer
Postat av: emma

stackars sate.. jag tycker synd om dig ;) men så är det att vara fotbollsfru, hahah

2010-03-12 @ 21:59:59
URL: http://emmamaria.webblogg.se/
Postat av: -c-

Vilken tur att du tycker det för jag känner mig lite som tjejjen med pekpinnen då jag "rabblar erfarenheter och ger tips" ;)



Kommer inte upp på toan? Når han inte om han står framför toan, eller om han kan kliva på en låg och bred pall/ställning. O har alltid stått och kissat både med och utan en låg pall. Men det kanske blir lite lurigare då man har sämre balans. O har varit osäker i balansen men inget vidare märkvärdigt.



Nu har vi fått en ställning från habiliteringen som skall användas då han bajsar, lilltoa kallas den. O vill inte sätta på den ännu men principen är bra.



Ni skulle ha hört med habiliteringen ifall de har någon lämplig toalettställning för W nu då han håller på att avsluta med blöjan =)



Va duktigt! Och bajsa dessutom. Det som ju ändå är ett stort steg. Ja, i början måste dem ju påminnas ooofta. Man kan fråga ena minuten men så händer ändå olyckan andra minuten ;)



I början av O's torra dagar hade vi ändå blöja på honom då vi åkte bil under längre sträckor (in till stan mm) eftersom han lätt somnade och då glömde bort sig ..och därmed kissade. Likadant då man skulle göra något då man inte hade toan 3 sekunder ifrån sig =p

2010-03-12 @ 23:03:22
URL: http://-c-.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0