Underbart väder!!!

Publicerat: 2010-03-13 Kl: 11:15:39 | I kategori: Allmänt


Det blir ett jäkla tjat om vädert men är det inte uuuunderbart?:) Lite dålig uppdatering dom senaste dagarna men jag har ju haft fullt upp ;)

Igår jobbade jag till två, åkte hem och hämta William packade det sista till hans umeåresa. Drog vidare ner och mötte Emma som kollade på en lägenhet, jätte fin var den! Hoppas hon får den!! Den är mitt i stan o jag tyckte den var stor =)

Mötte D på stan, åkte till nordichallen. Vi kom väl dit vid 6, hans match började halv 8. Vi satt och prata lite med Basaric o sen skulle jag bara gå på toa men slutade uppe på statiol så danne ringer och frågar vart jag tog vägen, haha. Jag stod i min ensamhet o käka korv =) Markus skjutsade hem oss och mer händelserikt än så vart det icke!

Idag = toppenväder!! Och William är inte hemma, är det inte typiskt?? Kommer sakna den lilla ungen.


Men jag har en fråga till er som har barn kring 3år.
Svär era barn? William har precis börjat svära, men jag tror inte(som Vilma sa) att han förstår innebörden av det. Han säger tex "Tack för maten fan, Jag måste kissa fan". Men nu dom senaste dagarna har han kommit på sig själv att han inte får så då säger han "haha jag skooojjaaa bara". Alla barn svär eller kommer börja svära, det går inte att hindra. Lyssnar man på omgivningen så är fan mer vanligt än ja nu för tiden. Men ska man ignorera, eller säga till? För det finns risk för att hela dagen blir ett enda "men du får inte svära". Då tar jag hellre en svordom än att hela dagen ska bli tjat.


William sjunger higher

Kommentarer
Postat av: amanda

Hahaha förlåt, men det låter så roligt "Tack för maten, fan" Hahaha :P

2010-03-13 @ 11:30:02
URL: http://amandabergklint.bloggplatsen.se
Postat av: jennifer

haha, kan du inte ens ta på dig strumporna? haha! :P vad kul. det blir som ett gympa pass för dig att klä på och av dig alltså. jag längtar jätte mycket tills jag har en kula. iallafall så man känner ''PÅ RIKTIGT'' att någon är där inne och sparkar liksom. :P fjantigt sagt kanske, men så är det. Och yes, jag bor i stan. Eller ja, korsta. :) du och emma får komma förbi något. Eller ja, det är väl lättare för mig att ta mig överallt som har bilen och varken bebis eller mage. =D haha! men det skulle faktiskt vara kul att umgås med dig och pemmen något. :) vart bor du nu då? :) Kram

2010-03-13 @ 17:25:00
URL: http://jenniferlodin.blogg.se/
Postat av: Catrine

Han har bara hört nån säga fan och provar använda det men det blir ju lite fel, "tack för maten osv..." Gör ingen affär av det, han förstår ändå inte hur du och andra uppfattar det, alltså som nåt dumt man inte ska säga. Blir du upprörd så blir det ju kul att säga det när han vill trigga igång dig... Men berätta vid ett lämpligt tillfälle när han vill lyssna och lära att det passar inte att säga Tex "tack för maten fan." Säg som det är; barn och vuxna som säger fan borde sluta med det. Det går nog över...men det är inte sant att alla barn svär, en del testar en del inte..så är det. Du vet ju att jag vet allt, haha kram på dig och lycka till med framtiden!

2010-03-13 @ 19:23:32
Postat av: -c-

Ignorera helt då det upprepas men säg såklart till (utan att bli arg och förstora det hela) att svära får man inte göra. Och när mamma och pappa svär så gör dom oxå fel.



O svor väldigt lite till en början. han härmade mest men sedan fick han en period då han svor ungefär en gång i timmen på de vis du skriver att W gör. Han var kring 3½-4år då. Sedan började han säga att man inte får svära sedan försvann det helt.



Han svär aldrig numer men han är väldigt duktig på att tala om då det råkar hoppa grodor ur andras munnar att: "MAN FÅR INTE SVÄRA!!! ;)



W är nog bara inne i sin period nu. Gör inget stort utav det så fade'ar det nog bort tids nog =)

2010-03-13 @ 23:12:01
URL: http://-c-.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0