Vad hände?

Publicerat: 2010-05-03 Kl: 21:10:23 | I kategori: Allmänt


Igår hyrde William filmer, bla Emil i lönneberga. Tacka gud för att han inte ville hyra nicke nyfiken denna gång!
Hur som helst.. När Emil ska gå och lägga nykterhetslöftet efter han ätit körsbär får ju inte grisen följa med men han springer ändå efter en bit. Emil vänder sig om o säger "Nej grisen gå hem" (ungefär). Då frågar William mig flera gånger varför han inte fick följa med och upprepade flera gånger att grisen vart ledsen, till slut ser jag hur ögonen fylls med tårar på William. Jag frågar "varför är du ledsen?" Och då börjar läppen att darra sen kom jag på att det handlar nog om den incidenten med grisen. "Tycker du synd om grisen?" Och då BRAST han ut o gråt, han grinade som en tok. Så jag tröstar han och jag vet ju att grisen springer efter o kommer in i kyrkan(eller vad det nu än är) o får stanna tills Emil o hans mamma går hem. Så när han såg det lugnade han ner sig men fortsatte fråga om grisen var ledsen..  Men vad hände? Har han börjat känna medkänsla eller? Varje gång Emil får gå till snickerboa frågar också W om han är ledsen nu, men jag säger att han är besviken och det vet han ju inte riktigt vad det är så det köper han glatt :)

Det var samma sak som när djurgården förlora o danne såg ut som 7 svåra år o William frågade "Va äre pappa?". Då tänkte väl han inte så noga o sa "Jag är ledsen för djurgården förlorade", så såg man Williams ansikte hur förstörd han vart men jag var snabb o skoja bort det den gången den gången :)'

Förövrigt går allting jätte bra! Jag behöver inte fylla ut kvällsmålet med ersättning längre och det känns SKÖNT! Har en tetra hemma ifall att :) William älskar sin syster och han är hur gullig som helst! Han säger "Ååh gumman du är så sööt" och pussar, kramar och vill hålla i hon. Det värmer i hjärtat av att se dom tillsammans. Och lillsessan vill ju nästan bara le åt storebror, så fort hon hör hans röst så blir hon sprallig. Han vill gärna att jag låtsas prata för henne och frågar saker. Han brukar säga "Lillesyster fråga vad storebror gör", hahah han är sååå söt :)

babbellllll men när man skriver så sällan då blir det kladdigt o osammanhängande men det får ni leva med! :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha gullunge William är :D men han är väl i åldern då man börjar känna empati för andra människor och förstå sig mer på känslor än innan..:)

2010-05-03 @ 21:40:14
URL: http://annasara.net
Postat av: Angelica

Hahaha, naaaaw mosters älskling. Jag skrattade samtidigt som jag grinad. Han är för go den lille mannen. Hoppas vi åker idag så jag få tvångspussa på han imorgon :D

2010-05-04 @ 12:19:30
URL: http://aggelica,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0