Det var många som reagerade på ett eller a...

Publicerat: 2010-09-17 Kl: 07:45:46 | I kategori: Allmänt


2010-09-16_08_42 (MMS)

Det var många som reagerade på ett eller annat sätt Ang inlägget att folk bygger upp en fasad i bloggarna. Haha det är väl lite skoj? Ett bevis på att det är sanning jag talar ;) nu ska vi spela lite sen äta frukost, jag och mina älskade barn!


Kommentarer
Postat av: madde

aha ok :P då förstår jag :)

jaa angående inlegget med festande föräldrar håller jag ochså med om :)

dock vet jag föräldrar som sitter hemma å stoppar i sig andra saker..

eller tex föräldrar som bråkar å skriker hemma hela tiden framför barn.. det är ännu värre tycker jag! :/



2010-09-17 @ 08:36:54
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men det stämmer ju Evelina! Folk blir trampade på tårna när dom blir avslöjade på det viset. Har sett på en/flera bloggar härifrån Sundsvall hur märkbart dom tagit åt sig och måste skriva ett försvars inlägg, varför då kan man ju undra om det inte stämmer? haha, det dom inte ser är ju faktiskt hur man bara skrattar åt dom

2010-09-18 @ 02:10:51
Postat av: madde

är så seg på att svara på kommentarer ibland :)

jadu, ella får nog aldrig se sin mamma å pappa bråka, då vi innte har bråkat på över 2år, inte en endaste gång, nästan löjligt :P haha efter att albin la sitt liv bakom sig har vi inget att tjaffsa över längre, är som bästa vänner :P sen är albin så mesig :P haha ;)



jag mådde ju själv inte så bra där ett tag.. åkter ju 2grr till vårdcentralen och bröt ihop, sista gången på akutpsyk, är idag tacksam att brandmadde stod ut på mig och tvingade med mig till läkare alla gånger!! hon sa till dom på sjukhuset att jag går inte härifrån förns ni hjälpt min vän...

då dom faktiskt hittade något fel på mig, min sjukdom gjorde mig till ett vrak mest fysiskt men även psykiskt..idag efter flera månaders medicinering mår jag toppen :)



dock försår jag inte hur alla orka diskkutera andrar liv att leva på bloggarna, det har blivit för mycket, jag själv tycker mycket är tragiskt men låter alla sköta sitt.. huvudsaken min familj och vänner mår bra är jag nöjd :)

ta hand om er..

kram från mig å ella

2010-09-20 @ 22:54:26
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Postat av: Social Change

I recomend this site

2011-01-18 @ 21:10:54
URL: http://social-change.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0