Känner ni hon som glömmer stänga ögonen nä...

Publicerat: 2010-09-28 Kl: 08:11:14 | I kategori: Allmänt


2010-09-26_13_25 (MMS)

Känner ni hon som glömmer stänga ögonen när hon sover? muhaha. Det är lite tyst i bloggen just nu men det är pga flytten. Tack alla som hjälper och ni andra, som inte hjälper behöver inte förvänta sig min hjälp nå mer :) förresten, Thelise säger nu mera "mama".De ni!;)


Kommentarer
Postat av: jennifer

haha! Vad söt hon är. :D Vart ska ni flytta då? :)

2010-09-28 @ 08:22:19
URL: http://jenniferlodin.blogg.se/
Postat av: madde

självklart menade jag inte att dom inte har det bra på dagis! :) inte på de sättet!

MEN jag menade att föräldrar som har sina barn där från 8-17 och säger att dom har det så himlans bra på dagis! ..oj det är svårt att förklara när man skriver :P det jag tror är att så små barn har det bättre hemma än på dagis!! :)



Ella går väldigt lite, ser ingen anleding att låta henne gå mer när jag ändå är hemma! :)

jag var lite rädd att hon inte skulle komma in i gruppen..me det tror jag är mer för äldre barn :) eftersom ella inte leker med dom andra barnen :)

sen i fredags hade inte ella vart där på 1½ vecka... och när albin skulle hämta henne så klamrade hon sig fast vid fröken ;=) tror du albin blev ledsen :P

haha men det tycker jag är bra..visar ju bara att hon har e tryghet där.:)7

ella kommer aldrig få gå heltid! MEN jag förstår föräldrar som måste göra så! vi har tur att med tanke på våra arbetstider så får vi båda väligt mkt tid med ella och även jobbar:)

Och NEJ alla behöver inte dagis! inte i ellas ålder iaf, fröknara på ellas dagis sa såhår--Barn i ellas ålder har inget som helst behov att gå på dagis :)



ella går ungeför 2 dagar i veckan! korta dagar.. men hon kommer ju nån gång få gå mera.. men för ella går det super på dagis även fast hon går så lite :)

möjligen i williams ålder kanske dom har mer behov av det..

2010-09-28 @ 09:04:09
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0