Skola

Publicerat: 2010-09-14 Kl: 22:32:30 | I kategori: Allmänt





Ja som rubriken lyder börjar jag förmodligen att plugga 10 jaunari om allt går som det ska. Men det gör det väl??:) Jag blir pirrig av tanken, gud vad kul :D Träffa massa olika människor och säkert hitta bra framtida vänner!

 Jag börjar med att läsa omvårdnad på komvux i granloholm, vid sjukhuset ni vet? Sen får vi se om det blir tre år OM jag inte lyckas hitta mina betyg eller att JB har sparat dom. Visst hoppas jag väl på att dom finns nånstans, samtidigt så är det inte hela världen att läsa om. Jag kan ju få göra prov och "visa vad jag kan", men det var SÅ många år sen jag gick i skolan så jag kommer inte ihåg ett smack. Hoppas mitt mattehuvud fortfarande är med mig nu i äldre dar ;)

 Sen vill jag läsa vidare till polis, nackdelen där är att man MÅSTE ha körkort och iom att jag varken har tiden, pengarna och intresset JUST NU så känns det lite långt borta.. Kan jag inte få vara en polis som rider?? :( hahah. Men annars har jag också funderat på att bli socionom. MEN vi börjar med omvårdad inriktat på småbarn. Hoppas jag får göra min apu med bebisar :)

Ikväll var det tänkt att jag skulle packa lite till, har bara packat fyra kartonger än så länge? Jag måste ta tag i detta!

Idag har Thelise fått ett mål majsvälling och det helt utan problem. Hon håller sig INTE mättare längre än på min bröstmjölk som jag trodde att hon skulle göra. Men imorgon ska jag testa ge hon 2-3 mål :) Har köpt mild havre välling också, kör jag bara med majs kan det bli stopp i kanalen :)


(får aldrig med william på bild, just därför är thelise överallt)


Kommentarer
Postat av: Sigrid

Tror det kommer gå bra för dig för du verkar vara väldigt stark i dig själv :) lycka till!

2010-09-15 @ 07:52:16
URL: http://sigrid.bloggplatsen.se/
Postat av: Lollo

I kommunarkivet kan man beställa kopior på alla betyg

2010-09-15 @ 13:48:23
Postat av: evelina

Nej inte från friskolor för då hade jag gjort det.

2010-09-15 @ 14:24:05
URL: http://evelinapersson.blogg.se/
Postat av: evelina

Tack för tipset iaf :)

2010-09-15 @ 14:24:44
URL: http://evelinapersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0