Haft en jätte mysig eftermiddag på birsta ...

Publicerat: 2011-08-23 Kl: 19:20:54 | I kategori: Allmänt


img_3715 (MMS)

Haft en jätte mysig eftermiddag på birsta med denna underbara grabb! Åt mat, shoppa och köpte givetvis en bil sist av allt!:) DET är vad jag kallar kvalités tid! Och nu mina vänner börjar det hända grejer, HOPPAS att detta går vägen men det kanske är för bra för att vara sant? Det känns så men ärligt talat känns hela livet för bra för att vara sant just nu, ha ha! Sen kom min bästaste Sandra hem till R med en överraskning!!! Hon hade köpt ett par höst/vår stövlar till mig som hon visste att jag jätte gärna ville ha, ÄLSKADE VÄN!!!:) Hur jävla gulligt är inte det? När det är HON som fyller år på torsdag! Jag älskar dig bästis Tage!! ha ha<3


Kommentarer
Postat av: Evelina: svar till "anonym"

Av vilken anledning ska jag lägga ut en sån där skit kommentar från en idiot som inte vågar stå för sin åsikt? Och vad gör jag för fel mot den personen?!:) det var jätte intressant så det skulle jag vilja veta!

ha ha ja det sägs att man brukar få samma medicin tillbaka och det verkar som den tiden är kommen nu:) karma min vän, det kommer tillbaka en o biter i arslet!



Ja ha ha ha du säger det? ;-) tur du vet så mycket lillgumman!

2011-08-23 @ 20:23:19
Postat av: evelina

Oj jag tror det vart ett litet förtal där! Sluta va anonym o spotta ur dig det du vill ha sagt så kan du gå vidare med ditt liv sen!:)

2011-08-23 @ 21:40:43
Postat av: Evelina

Jag läser inga "ovänners" bloggar, inga bloggar överhuvudtaget. Tänkte du på något speciellt??

2011-08-24 @ 00:48:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0