don efter person

Publicerat: 2011-12-14 Kl: 14:18:20 | I kategori: Allmänt


Nu sitter jag på skolan och inväntar mötet klockan 15:00. Kul att vi slutade lektionen 12 och mötet är tre timmar senare men vad ska man göra? :P Åkte ner på stan en sväng sen hem till F en stund och umgicks innan jag slutligen landa här.

Ha ha, allting är så annorlunda på datorn. Sitter bara vid mobilen nu för tiden, jag startar knappt datorn. Förutom när jag ska renskriva uppgifter men då använder jag inte internet ändå. Men man gör ju allt genom telefonen nu för tiden, betalar räkningar, föröver pengar, kolla mail mm.. Syyyyper enkelt! Jag minns min första mobil, 3210 och jag minns hur stolt jag var när jag fick den av mamma, ha ha. Sen vart det inne med 3310 o 3330 så då var inte min poppis längre ;) Men förstår ni vart utvecklingen är på väg? Snart kommer det nog skor som gör att vi kan sväva.. Eller vad tror ni?;)

Och snart är det jul. Vill ni veta en sak? Jag har inte handlat EN ENDA julklapp och jag är helt tom i skallen. Jag skulle behöva tips på VAD man köper till en 5-åring som har det mesta? Skulle bli jätte glad om jag fick lite tips från föräldrar med barn i samma ålder. :) Thelise är ganska lätt att köpa till eftersom hon är så liten men William är mycket svårare, även fast han är otroligt tacksam så vill man att det ska vara något han kommer att använda/leka med!

Ne nu ska jag skriva klart uppgiften om Brittan!

Hoppas ni får en trevlig eftermiddag/kväll och TAKE IT EASY för det är glashalt ute. PUSS!

Kommentarer
Postat av: Elli Caramelli - Rockabilly Love

Emil är ju i samma ålder som W, och Mille älskar Gormitis ( små gubbar av jordens 4 element), bakughan, bayblades och pussel..



kanske får du någon idé nu ;)

2011-12-14 @ 14:58:53
URL: http://bellan85.blogg.se/
Postat av: Nikita mamma till Albin & gravid med lillasyster

Leker inte W med smålego? det brukar ju ofta barn vara väldigt roade i många timmar med.



kram!

2011-12-17 @ 13:33:08
URL: http://nikital.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0