förhållningsätt?

Publicerat: 2011-02-09 Kl: 21:23:28 | I kategori: Allmänt





Ska egentligen sitta o skriva en uppsats om förhållningsätt men det står still, totalt still. Så jag får göra det på skolan imorn o kanske be någon snäll klasskamrat om hjälp. :)

Idag har jag jobbat med Nadia som sagt. Det gick bra som vanligt men fick sluta tidigare så jag hann följa med till habben med William. Dom mätte fötter och ben som vanligt, och filmade när han gjorde olika övningar. Han är otroligt duktigt, han gör alla övningar med glödje. DOM säger att han är den mest sammarbetsvilliga lilla kille som nånsin jobbat med och jag förstår dom. :)(med tanke på hans låga ålder)

Han får en till spruta nu 3 mars men då är vi i sthlm på begravning så han får åka med mamma dit men det kommer gå toppen för det är ju inte första gången han gör det. Men denna gång kommer han få gips efter några dagar istället för skenan han har nu, den är bara krånlig o jävlig. Och det kommer vara ett gips han kommer kunna duscha med och springa och allt sånt. :) Det kommer bli skit bra!

Och så pratade vi om en rullstol.. för vi ska kunna gå långpromenader utan att han ska behöva sitta i vagnen. Dels för att HAN inte vill och för att vagnen inte orkar, den kommer braka snart. O då kommer 10.000:- att braka o det känns inte SÅ roligt för då blir Thelise utan vagn. Det är ju mycket coolare att åka rulle än vagn.. just nu iaf ;) haha undra vad han tycker om det om ett par år MEN han ska bara ha den IFALL att han skulle vilja vila på vägen.

Aja.. efter habben var vi på stan en sväng. Köpte lite små prylar o käka donken men nu måste jag fan ta tag i arbetet och lägga William. Han har inte varit på dagis på över en vecka o han kommer nog inte gå denna vecka heller pga hostan så han kan vara vaken lite längre. :)

Imorn är det skola hela dagen, lektionen börjar kl 13.00 men mina egna arbeten ska jag sitta med innan.

Och just ja, NU börjar brösten att ändra form. Skit orolig ringde jag till kliniken o fråga vad fan som hände MEN det är fullt normalt att dom gör det, dom kommer vara ovala, fyrkantiga o ja gud vet allt innan det är klart. Det var just därför han sa "försök att inte stirra dig blind på dom för vissa dagar kommer dom vara skit fula o andra dagar skit snygga men det är klart efter ca 6 månader". Ja så det tar hela SEX månader innan man ser slut resultatet, men den som väntar på något gott ;)

Men nu ska jag slita mig, god natt!:)

 (Ska svara på alla frågor till eran mail ni som ställt frågor ni inte vill att jag ska publicera men jag ska göra det när jag har tid, lovar!!:)

Nu börjar jag bli bortskämd när det gäller kommentarer så nu får ni fortsätta vara aktiva ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har följt din blogg ett tag, känner inte dig, men Sundsvall är litet så man brukar ju alltid ha några gemensamma bekanta. Ville bara ta mig tid att säga WOW vilken fantastisk kvinna du verkar vara som förutom att ha två busbarn hemma också jobbar och pluggar. Har också två barn så jag vet vilken energi det tar vissa dagar ^^. Jag blir alltid lite inspirerad när jag läser dina blogginlägg, så tack för det :D

2011-02-09 @ 23:37:09
Postat av: Evelina

Tack så hemskt mycket.:) Men nu vart jag nyfiken på vem du är?;)

2011-02-10 @ 10:14:20
URL: http://[email protected]
Postat av: MetteMarit

Jag hoppas verkligen du tänker betala M för "dina" bröst. Du är tydligen rätt duktig på att blåsa folk annars. M SKA ha tillbaka sina pengar.

2011-02-10 @ 11:36:59
Postat av: Angelica

MetteMarit, en jävla underbar prick!

Avundsjuka lilla jävel rent ut sagt....

2011-02-10 @ 18:49:47
URL: http://aggelica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0