plugghEst

Publicerat: 2011-02-03 Kl: 22:15:39 | I kategori: Allmänt






Helt från ingenstans så har vi tre inlämningsuppgifter och jag är så trött på att jag tänker "så HÄR lätt kan det bara INTE vara?!" oså krånglar jag till hela uppgiften så det slutar med ångest o en skit inlämning. Men det kan ju vara så här i början, innan man kommer in i allt. Jag tror att jag går på värsta universitetet men jag går bara en gymnasieutbildning, wake up!

Och trött så in i norden, det är helt sjukt. Men jag fick en telefontid nästa fredag, det var vad man kunde erbjuda mig? Iofs är det lätt att berätta hur jag mår för jag är nästan säker på att det är sköldköteln! Det är massa symptom som stämmer in men det kan lika gärna vara någonting annat, eller inget? :) Hoppas det är något så jag vet vad felet är.

Och till en skum grej.. Enda sen OP har jag varit öm i kroppen, jag har varit det innan också till och från men nu har det varit så att man knappt kunnat röra mig. Skinnet eller första "lagret" av skelett har värkt som attans, undra varför? :O Det sitter i :S

Jag förstår inte det här med att folk ska lägga sig i så mycket saker? Tänka tycka o ja fan allt, så länge jag inte frågar om din åskit vill jag inte höra heller. Sånt kommer man iofs inte ifrån så är det ju, men det kan vara väldigt irriterade. Fast ibland är det skit roligt med folks åsikter men översittar töntar är det värsta jag vet, sånna med näsan i vädret ja ni förstår.. det tål jag eeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjj.


Lägger in två videos, har maaaassor på datorn så jag ska börja lägga ut fler :) Det är ju roligare än bilder!
Ha en bra kväll, för det ska jag ha ;) God natt!




Låt inte ditt problem bli min huvudvärk. Dont be J... he he he

Kommentarer
Postat av: madde

Att ständigt vara irreterad på andra människor kan ju ochså vara tröttande ;) du tänker för mycket :)

2011-02-03 @ 23:36:15
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Postat av: Fanny

hahaha åh va söta dom är!

2011-02-03 @ 23:43:56
URL: http://fannyizabelle.blogg.se/
Postat av: Ewe

Jahaa du ställer diagnos, vad bra. Okej så jag är ofta irriterad? Nu var det en kompis som är väldigt illa drabbad pga människor som lägger sig i o då bör jag få skriva ner de utan att jag blir trött för jag vet att människorna läser. Vem har rätt att avgöra vad som är "onödigt" tänkande? Du?

2011-02-04 @ 00:35:55
URL: http://evelinapersson.blogg.se/
Postat av: C.B

Tycker du gör det bra Ewe hur som helst och ibland är livet inte så jävla enkelt fast man har bra stunder, så är det för mig iaf. Folk lyckas bygga upp en bild om en fast dom inte känner en alls som person.



- om du undrar varför jag skrivit från olika IP- adresser är det för jag inte alltid är hemma och läser din blogg :P

2011-02-04 @ 03:02:41
Postat av: Ewe

Tack o så är det absolut!



Man kan inte heller ta allt jag skriver på allvar, man skriver saker utav en anledning o jag väcker tydligen någonting hos vissa o jag tycker att det är roligt :D o sen känner jag, måste man göra en puttinutt blogg o bara skriva att allt är så bra? Ne inte jag iaf :-)

2011-02-04 @ 07:50:48
URL: http://evelinapersson.blogg.se/
Postat av: Emmi

Jag kan fan inte titta på videos på thelise när Haylee är vaken, det går inte. Snabbare än ett skott så kommer hon krypandes och sliter ner dataskärmen o säger DÄÄÄÄ" (där) och blir fly förbannad när jag tar bort datorn. hahahah

2011-02-04 @ 15:02:08
URL: http://emmamaria.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0