MIN OP

Publicerat: 2011-01-28 Kl: 22:23:06 | I kategori: Allmänt





Vissa tycker säkert att jag är skit knäpp som pratar om en privat sak så här offentligt men vi bor i en sån liten stad så hellre pratar jag om det här, än att bli påhoppad på stan :) Och så tycker jag inte att det är en SÅN stor grej, givetvis för mig men ni förstår hur jag menar.. ni ska se mig i bikini hela sommaren :)


I tisdags flög jag till sthlm, gjorde stan samt shoppade ihjäl mig(fråga INTE vad jag tänkte med eftersom jag skulle ha hem det också), åkte hem dit vi bodde och åt god middag och umgicks. När A hade slutat jobbet så möttes vi o gick på en pub.. drack några cider o bara pratade o pratade o prataaaaaaaaaade. Hem o sov som en stock, FÖRSTA natten på öööver ett år fick jag sova en hel natt utan barn, underbart :) Sen klev jag upp, käka frulle, duschade/sminkade sen mötte jag älskade K. Vi tog en promenad från centralen till söder och bara pratade, gick in på ett mysigt fik o pratade även där en massa timmar.. Fick ett jätte fint halsband, ett  silver hjärta med lite blingbling. Jag skulle kunna göra allt för att mina fina killar A o K skulle flytta HIIIIT till miiiiig!! Dom är helt underbara! Men snart kommer dom o hälsar på! (det är två olika personer jag pratar om). Han följde med mig hela vägen in på kliniken och väntade tills det var min tur. Jag hade inte varit nervös alls men vart det då när vi var på väg, usch!


Väl inne hade vi konsultation, eller jag skulle kalla det larvmöte haha. Han töntade sig bara o jag fjantade mig med brösten på "godishyllan" ;) Vi kom fram till storlek sen fick jag gå in på rummet o det kändes som jag väntade i en evighet. Men det vart op o allt gick hur bra som helst o jag tror han sa att det tog 36 minuter :)

Efteråt var jag så klart lite snurrig men jag hade inte så ont som dom flesta har berättat för mig att jag ska ha. Förstår inte vart smärtan dom pratat om o verkligen skrämt upp mig för, tog vägen? Jag hade dock väldigt svårt att sova den natten, jag kom aldrig till ro. Det berodde dels på att jag hamnade i något som kallas "narkos depression" o den har inte släppt än men det är vanligt. Jag grät för ingenting, typ tusen gånger :) Och så saknade jag så klart barnen. Det värsta jag vet är att sova borta o nu var det andra natten. Fick hjälp mot sömnen, somnade 25 min sen var jag klarvaken igen. Men det gick det med!


Den värsta smärtan satt i ryggen mellan skulderbladen. Men detta är verkligen inget att hänga i granen MEN det är just det att jag inte får lyfta, alls :( På 1-1,5 vecka.. Men danne är här 24/7 o hjälper till. Sen är det fler vänner o familjmedlemmar som hjälper oss. Ni är underbar!

Jag hade velat lagt upp en före o efterbild men jag har ingen före bara naken o det kan ni fet glömma :)
Ska spana lite nu o se... Men äh jag hade noll, bara skinn.. dom var alldeles sönderammade, fanns naaaaada!


Jag själv är svin nöjd, jag är SJUKT snygg!!:) Kanske hade velat haft en större storlek med tanke på pengarna jag slängt ut.. men jag är inte van än o jag vet egentligen inte det slutgiltiga resultatet :) Kanske en till op, vem vet ;) Den som gapar efter mycket..


Det tar dock 6 månader innan dom är som dom ska vara, under tiden kan dom förändras så mycket från dag till dag.. Just nu är dom två sten-hårda snygga bollar :)


(nu behöver ni inte tjata mer, här är eran bild på sexiga JAG;D)


Kommentarer
Postat av: Emma

Asså det ser ut som dina egna bröst ändå! Liksom som när du började amma thelise, när du gick runt utan Bh och luftade brösten när mjölken rann till. typ så stora är dom va??:P SNNNYGGGGGT.

2011-01-28 @ 22:43:18
URL: http://emmamaria.webblogg.se/
Postat av: Ewe

Nej lite större än de men du får se imorn:)

2011-01-28 @ 23:24:03
Postat av: Mikaela

Men grymt Evelina!! Sexig kropp & sexiga bröst, RRAAARRR :D

2011-01-29 @ 09:50:13
URL: http://mikkanhellman.blogg.se/
Postat av: Anna

Tycker de ser skitfint ut! :)



Ska du? Vad äre för vagn du har? :)

2011-01-29 @ 10:19:35
URL: http://annasara.net
Postat av: Michaela | Vägen till uska, vardag, bloggdesign & foto

Det där kommer att bli sjukt bra till slut Evelina! :)

2011-01-29 @ 10:24:53
URL: http://soeticz.webblogg.se/
Postat av: Elli Caramelli

Ser tok bra ut ;)

Och huvudsaken är ju faktiskt att DU är nöjd, för det är din kropp och ingen annans ;)

2011-01-29 @ 11:01:25
URL: http://bellan85.blogg.se/
Postat av: Linda

Melike!!=))

2011-01-29 @ 11:07:05
URL: http://[email protected]
Postat av: Jennifer

SNYGGT! jag är sååå jävla avis. Hade jag haft masssooor med pengar så hade jag gjort mig ett par titties jag med efter amningen, herregud! redan nu har dom ramlat ner till ungefär samma höjd som naveln. grr!



Skit snyggt blev det evelina. :D Kanon att du är nöjd själv också.



Ska vi ses någonting? :) Om du vill och har tid alltså. Kram!

2011-01-29 @ 11:43:25
URL: http://jenniferlodin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Snyggast Ever!!!!!!

2011-01-29 @ 12:34:49
URL: http://annamariejosephine.blogg.se/
Postat av: Carina

Det ser jättebra ut, du är superfin! Håller med vad som skrivits i tidigare kommentar. Huvudsaken att du är nöjd, det är ju trots allt din kropp!

Kramiz!

2011-01-29 @ 18:24:13
URL: http://[email protected]
Postat av: lina

Jättefint vännen :-) jag förstår att du är nöjd :-)

2011-01-29 @ 22:04:58
URL: http://linajohannalof.blogg.se/
Postat av: Diana

Ville bara säga att det är härligt att du kör din grej. Fina blev dom också!

2011-01-30 @ 14:45:32
URL: http://annadianas.blogg.se/
Postat av: Angelica

you are a hoooot mama! ;)

2011-01-30 @ 22:01:57
URL: http://aggelica.blogg.se/
Postat av: sanna

toksnyggt! :) måste säga de att jag älskar att läsa din blogg. så skön attityd ;)

2011-01-30 @ 22:20:34
URL: http://sannasv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0