NU!

Publicerat: 2011-06-07 Kl: 14:54:58 | I kategori: Allmänt


Nu har jag bestämt mig för att vända på denna smet. Dels för att jag är TRÖTT på att må dåligt o vara nere.(detta pga att man ska dra hela jävla lasset själv) All min energi ska läggas där JAG vill lägga den, allt annat runt omkring är skit samma. Ingen ska få ta mig energi eller styra/påverka mitt liv. Det ska bli en förändring och det kommer märkas, jag tänker inte dalta längre, jag tänker inte fixa och jag tänker defenitivt INTE försöka mer. Är det så är det ska vara så får det fan vara så, du är inte värd min eller min familjs energi.


Dom senaste dagarna då, vad har hänt?:) Ja vi har hunnit med massor. Vi var som sagt på crusingen, jag skulle egentligen gå en sväng med Mr *, (han får bli kallad så!) men allting vart så sent så jag knata ner med barnen själv. Träffar upp Alexandra + kids o en massa andra. Vi strosade runt, barnen lekte o det var allmänt trevligt!:) Barnen somnade sent vilket resulterade i sovmorgon, hääärligt!:)

 I lördags ja vad gjorde vi då? Det blir ju så svårt att komma ihåg så här i efterhand för vi har gjort så mycket.. Vi har mest varit ute hela dagarna. Grillat hemma hos min fina Amanda! Jobbat har jag gjort hela helgen också.

Igår var vi ner på stan men vaknade även sent då så vi kom ner rätt sent. Det enda W var intresserad av var att bli målad, så vi målade ansiktet och mötte upp vårat sällskap sen promenerade vi till äventyrsparken. Lekte lite och sen spelade W minigolf, han var super duktig!:) Var också en otroligt bra dag, sånna vill jag ha fler av!!!


Äh strunt samma, vi kan prata om denna dag!:) Vaknade sent. Vet inte vad det är med barnen men dom sover så länge nu på mornarna men jag klagar inte, snarare njuter!:) Stressa på och gjorde oss klara för att trampa upp till dagis. Egentligen skulle jag ha jobbat idag men fick ett samtal när jag kommit hem om att det var fel i schemat. Ahapp, gjorde mig ordning o har sen spenderat hela dagen ute. Blev bjuden på god lunch och har haft en helt underbar dag, en dag jag kommer leva på länge!:)

Slänger in bilder från dom senaste dagarna i ett senare inlägg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0