Nystart! :)

Publicerat: 2011-03-06 Kl: 21:43:20 | I kategori: Allmänt





Nu sitter lösenordet där det ska! Känns skönt nu att jag kan "välja" mina läsare, nu kanske jag kan skriva som jag vill o slippa kring-gå(ja nu ville jag göra så Catrine;)) saker. :)

Helgen i sthlm var underbar, jag skasumera den lite. Bodde på hotellet brevid globen, eller brevid det sitter ju ihop med globen. Blir ju lite svårt att berätta allt man gjorde o allt får ni såklart inte veta ;) Men jag var på stan o strosa båda dagarna men mest i gamla stan. Var på återkontrollen o det gick jätte bra, det hade läkt på fyra veckor som det vanligtvis gör efter ca 7-8 så allt såg fint ut!:) Varit på relax o bubblat, bastat ångbastu och vanlig. Sovit heeeela natten fram tills nio då jag vaknat av mig själv, ätit godaste hotell frukosten, somnat, druckigt cider, blivit bjuden på middag, fått en skit fin warp bikini m.m! :D :D Det var en lyckad helg och de kommer göras om snart igen!:)

Idag har jag jobbat hela dagen, från kvart över tio till halv sju. Men det har gått super bra!:) Det blir mycket jobb i veckan, lika bra att passa på nu under "sportlovet".. vi har ju skola ändå men man kan låtsas att man är ledig. :)

Har inte mycket alls att skriva utan ska sätta mig o skicka iväg lösen till dom som bett om det. Jag kommer inte ge det till alla som frågat men dom flesta! :)

Tänkte släppa en bildbomb i brist på annat.. Måste lägga mig med William för han är så pluttig men feber o ont i halsen :( Han har legat på soffan hela dagen=VÄLDIGT INTE William.


Imorn har jag möte så D tittar in rätt tidigt för att jag ska hinna, efter det ska jag hem o slöa lite innan jag ska hälsa på världens bästa Lina med familj! :D Great day! STORT GRATTIS till Lina som fyller år idag också!! Pusspåregumms <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0