Thelise sömn

Publicerat: 2011-03-02 Kl: 20:29:59 | I kategori: Allmänt





Mot alla odds åker vi till stockholm imorn!!:D Allt har krånglat, verkligen allt men nu har det löst sig o utan Amanda hade vi inte kunnat åka. Min älskade bästaste kompis!!!!!<3<3 Det ska bli så skönt o jag ska bara koppla av. Bo på ett fint hotell vid globen 2 nätter, förstår ni hur uuuuunderbart skönt det kommer bli??! Det gör jag!
Visserligen är det begravning imorn och det är mindre roligt. :( Men resten ser jag tok framemot o jag är så jävla värd det så hälften vore nog!

Men det här med Thelises sömn, det håller inte längre. Jag följer ju Katrines blogg, ni vet Bingos girl. Hon har börjat med Anna Wahlgren metoden och jag är väldigt sugen på att försöka på Thelise när vi komemr hem från sthlm. Lägga ett riktigt schema och följa det till punkt! Testade nu att lägga ner henne o sjunga ramsan bara för att jag ville testa.. tog det en minut innan hon vart hysterisk så var det bra. SÅ jag undra hur i h-vete det ska gå? Hon kommer skrika upp lungorna. Men ja det som är jobbigt är att man ska sitta och gunga henne och det är iofs jävligt mysigt för snart är hon för stor för det. Men dom gånger na det drar ut på tiden så förstör det min egen tid med William på kvällen, för mig den viktigaste stunden på hela dagen. Och ibland tar det 2 minuter. Sen natten, vissa nätter sover hon hela natten. Oftast äter hon vid 23-00 o sen sover hon till sju, men ibland vaknar hon 3 ggr och äter o vissa gånger vill hon inte somna om. Det tär så jävulskt på mig för jag behöver sova om jag ska orka jobba o plugga o allt det andra man gör. Jag ska fundera på det här under helgen sen återkommer jag med svar. :)

Så nu ska jag sätta mig och göra klar inlämningen som ska vara inne imorn 23:59 så det är klart. Kris och krishantering, rätt spännande faktiskt. :)

Byxorna jag bloggade om häromdagen kommer från sexy.se, alltså Bingo Rimers!


Här är en bild på babyWilliam, jordens snällaste unge! Thelise är hans motsats. Han var alltid glad, åt när han skulle, sov när han skulle o älskade allt! Thelise däremot har en hel del att säga till om men det sägs ju att andra barnet brukar vara mer krävade. Jag hoppas det inte betyder att det tredje är värre för då slutar jag här! haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0