it feels good to be back

Publicerat: 2011-05-25 Kl: 22:59:21 | I kategori: Allmänt


NU är det dags att suga åt sig alla komplimanger jag får! Kanske blir det lite skryt men ja det är faktiskt lite roligt när folk vänder sig om o visslar, bilar tutar, 3 st har tillomed kommit fram på stan och talat om hur fin dom tycker att jag är, på en o samma dag :) Men jag har svårt att suga åt mig, men jag SKA börja göra det NU!


Idag har jag jobbat som sagt 12-21. När jag kom var det anhörig lunch eller vårfest, vilket som. Satt och prata med dom anhöriga och dom tyckte att jag verkade så himla söt och duktig, det värmde givetvis! Dom flesta anhöriga jag träffat har sagt till personalen att jag verkar jätte bra, sånt är alltid roligt att höra o chefen blir ju glad ;)

Tog en promenad från jobbet till stan för jag missade bussen sen tog jag bussen från navet ist. Nånstans måste jag har sträckt skinkan för jag har sååå ont nu, kmr säkert inte kunna gå imorn som det känns nu, haha :) Hoppas det går över!:)

Det gick jätte bra på jobbet iaf men kände mig så seg trots att lillan sov 07.30-9.00 med ett matuppehåll vid 23.00, min duktiga tjäj!:) Så jag la mig och vila på rasten, det är ju guldvärt! W sov hos syster han så jag har inte träffat han på ett bra tag nu känns det som eftersom han ligger och sover. Men jag har varit inne o snusat på han. :) D var med barnen när jag jobbade som vanligt, allt hade även gått bra som vanligt. Det blir lixom skift byte, mamma kommer o pappa går. Men vi växlar några ord, vi rapporterar ;) haha ne så illa är det inte faktiskt.

Imorn är det skola 13 och kulturdagen på dagis börjar 15, får se hur mycket det är i skolan annars ska jag smita tidigare. D är där från 15 givetvis. Det blir lite fika o uppträdanden. :) Kulturdagen är alltid mysig!

Har hur mycket som helst kvar i skolan men så fort jag sätter mig får jag sån ångest att jag inte vet vart jag ska börja. Måste sätta mig ner o prata med läraren imorn och berätta läget. Egentligen är jag sjukskriven 3 månader så jag ska egentligen inte göra ett skit men man mår ju bara sämre av att sitta hemma tycker jag så varför vara sjukskriven? Nono det har jag inte tid med. :) Men vänder inte måendet snart så kanske man ska ta o vara ledig lite, kanske hjälper det?



Lite ego bilder på mig själv eftersom jag knappt träffat Thelise idag, bara några timmar innan dagis. :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0