lycklig i känslolivet!

Publicerat: 2011-05-09 Kl: 21:05:14 | I kategori: Allmänt


Jag och Mamma åkte och hämtade ut mobilen iaf, gud vad lycklig jag är nu ;D Det har ni kanske inte missat, haha.


Vilket sommar väder det har varit idag, helt sjukt underbart! =D Vi var ute hela eftermiddagen så vi fick lite sol vi med. :) Gick till mamma efter jag städat och hämtat barnen. Vi åt där och träffade Agnes, Angelica och Jens en stund också. Barnen passade Angelica medans jag och mamma åkte till birsta. Nu ska jag aldrig låta Thelise hålla i min telefon igen, haha!

Jag har inte mycket att dela med mig av just för tillfället förutom att jag ska sätta mig och tok plugga nu och snegla på En unge i minuten. Sen blir det kvällsfika och sängen, behöver verkligen ta igen lite sömn. Men det var självförvållat så jag får skylla mig själv att jag inte sovit mycket dom senaste två dygnen, men det var helt klart värt det!:) Men NU måste jag ladda batterierna känner jag. Snart börjar skolan igen, sooooom jag lääängtar! Jag längtar efter att få träffa mina fina klass kompisar, har saknat dom massor när vi varit på praktik. :(

Ha en trevlig kväll!:)


Mina älskade barn! Ord kan inte beskriva min kärlek till er, precis som för många andra föräldrar. Er ska jag skydda, tills dagen jag dör! Ni begåvade, unika barn kommer förändra världen!
JAG ÄLSKAR ER TILL MÅNEN OCH TILLBAKA TUSEN GÅNGER OM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0