ofrivilligt barnlös?

Publicerat: 2011-05-29 Kl: 00:34:16 | I kategori: Allmänt


I dag är det de ofrivilligt barnlösas dag 28/5!

 

 

En dag att uppmärksamma helt klart! För mig är det svårt att förstå hur jobbigt det kan kännas att ha det svårt att bli gravid. Mig behöver man bara kolla på så är jag gravid men däremot är det annat för min vän Amanda. Jag tycker hon är en av dom starkaste personer jag träffat. Hon kommer bli den bästa mamman i världen, det råder det ingen tvekan om!

Tänk dig själv att måste ta massa sprutor, tabletter, mediciner mm för att ens få mens/äl?? Att behöva åka till h-sand, ibland flera ggr i veckan för att fölfölja behandligen? Ibland tar man saker förgivet som man INTE borde göra. Kunde jag skulle jag ge dig ett barn, här o NU! Snart är din tid inne, sluta inte kämpa, det kommer gå!!
Hon är så tapper och kämpar även fast det oftast kommer bakslag, hon håller hoppet och humöret uppe. All lycka till dig och alla andra mammor som väntar på att få en efterlängtad bebis!! Älskar dig min mandis!! Jag kommer aldrig förstå din resa men jag försöker så gott jag kan!

(Jag har mellan 400-500 unika besökare varje dag, NÅN borde väl kommentera då tycker man? Ibland regnar det in kommentarer men oftast ekar det tomt. Det är SÅ mycket roligare att skriva då folk engagerar sig för intresserad är ni ju, annars skulle ni inte klicka flera ggr om dagen:) SÅ jag tycker att ni ska gå in o kolla hennes blogg o skriva ett par peppande ord!!)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0