23 november

Publicerat: 2011-11-23 Kl: 21:22:37 | I kategori: Allmänt


Känner på mig att natten kommer vara som vanligt! Thelise är frisk och kommer sova tills imorgonbitti om inte Williams hosta väcker henne dvs! Nu vänder det mina vänner och snart flyttar vi!!!!:D

Efter en sväng på birsta med R och lillW umgicks vi med Jennifer, Kian och Jax. William och Jax fann verkligen varandra, känns som W leker bättre med äldre barn?!:)

Thelise var på dagis och det hade märkts att hon saknat det för de var full rulle och hon var en solstråle hela dagen. Nu är hon sig själv igen, mammas tjej! Imorn gör vi samma sak men då ska stor grabbarna få umgås ifred så mammorna kan prata så mycket skit som möjligt!;-) Dem små är friska så de får vara på dagis.

Och glöm inte att vara den DU är och låt aldrig någon eller något få dig att tvivla. Allting sitter i dig själv, vill du låta dig påverkas så gör du det. Vill du att andras ord ska påverka ditt mående så blir det så. Men om du INTE vill, låt det inte komma åt dig! Men för gudskull, förneka inte sanningen. Lev i verkligheten. Ta ANSVAR för ditt liv och dem runt omkring dig!
"Gör vad du kan med det du har där du är" svårare än så ska det inte vara!


Avslutar denna kväll med att säga god natt och ger er en bild på min gobebis!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0